Μπούσης: «Αγόρασα τις μετοχές, να πάμε καλά και να ξαναπαίξουμε Ευρώπη»

Για τις διοικητικές εξελίξεις μετά την αποχώρηση της οικογένειας Πολύβου, τους στόχους του ΟΦΗ, αλλά και τα τηλεοπτικά, μίλησε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την αλλαγή σήματος ο ιδιοκτήτης των Κρητικών, Μιχάλης Μπούσης.

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε μια νέα εποχή με τους ανθρώπους της ομάδας να παρουσιάζουν το νέο σήμα των Κρητικών. Στο περιθώριο της παρουσίασης ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕΜιχάλης Μπούσης αναφέρθηκε και σε άλλα σοβαρά θέματα. Αρχικά μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις μετά και την αποχώρηση της οικογένειας Πολύβου αναφέροντας τα εξής: «Το αίμα νερό δεν γίνεται. Οι οικογένειες έχουν τα καλά και τα κακά τους. Μπήκαμε μαζί, απλώς βλέπαμε διαφορετικά τα πράγματα. Έκαναν πίσω και τις μετοχές όλες τις αγόρασα εγώ, είμαι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Οικογένεια είμαστε, πάντα θα είμαστε αγαπημένοι. Έτσι είναι οι οικογένειες. Η ομάδα θα μείνει στα χέρια μου! Δέχομαι αυτή την πρόκληση και θα προχωρήσουμε μπροστά μόνοι μας για το καλύτερο δυνατό».

«Να υπάρχει κεντρική διαχείριση για το καλό του ποδοσφαίρου»

Στην συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης του ΟΦΗ μίλησε και για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών τονίζοντας τα εξής: «Για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να υπάρχει κεντρική διαχείριση, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο νομίζω πως για εμένα είναι μια μεγάλη βλακεία. Πρέπει να πάρουμε παραδείγματα από άλλες χώρες».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί έχουμε πιάσει πάτο. Βλέπουμε τις ίδιες ομάδες να παίρνουν το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να δω και τον ΟΦΗ και άλλες ομάδες. Εύχομαι να μπουν στο ποδόσφαιρο και άλλοι άνθρωποι σαν και εμένα και να γίνει ανταγωνιστικό το ελληνικό ποδόσφαιρο και όταν παίζουμε στην Ευρώπη δεν θα γελάνε αυτοί με εμάς αλλά εμείς με αυτούς».

«Θέλω να δω προπονητικό κέντρο»

Για το μεγάλο του όνειρο ως ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, ο Μιχάλης Μπούσης επεσήμανε: «Η μεγάλη αλλαγή που θέλω να δω είναι το προπονητικό κέντρο. Είναι αμαρτία να έχουμε τον Γιάννη Σαμαρά και να μην έχει τα εργαλεία να προχωρήσει. Αν τα παιδιά μου ήταν ποδοσφαιριστές θα τα έδινα στον Γιάννη Σαμαρά. Προσέχει τα παιδιά, αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται στο έργο του. Δεν είναι τυχαίο που ο Γιώργος, με αυτή τη σπουδαία καριέρα, είναι ένας απλός άνθρωπος. Εύχομαι κάποια στιγμή η Εθνική να έχει περισσότερους παίκτες από τον ΟΦΗ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπούσης.

«Να αγωνιστούμε για το καλύτερο στην Ευρώπη και να παίξουμε και του χρόνου»

Τέλος μίλησε και για την επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τονίζοντας τα εξής: «Δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που πέρασε από την Ευρώπη. Ο στόχος που πετύχαμε ήταν να τον πετύχουμε μέσα στα 5 πρώτα χρόνια. Θα πάμε να αγωνιστούμε και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και να παίξουμε και του χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έκανε το σχετικό πείραγμα στον Γιάννη Σαμαρά: «Το βάρος των μεταγραφών πέφτει στον κ. Γιάννη, νομίζω ότι του έχουν βγει τα μάτια να βλέπει αγώνες, ζαλίζει και τον Γιώργο κάθε βράδυ (γέλια)».

To Top