Μπόγρης: “Μεταμορφωμένος ο Άρης με Αγγέλου”

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου επί του Άρη, ο Γιώργος Μπόγρης διότι οι κίτρινοι παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι τους τελευταίους μήνες, μετά την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου, όπως τόνισε.

Μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση ο πρώην σέντερ των κίτρινων επεσήμανε πως «είναι μια σημαντική νίκη για μας. Στον πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει πάρα πολύ εύκολα και όλη την εβδομάδα θεωρούσαμε το παιχνίδι δεδομένο και ήμασταν πολύ χαλαροί. Δυσκολευτήκαμε αλλά δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία όποτε για αυτό και χαρακτηρίζω τη νίκη σημαντική. Το ευχάριστο είναι ότι συνεχίζουμε το σερί μας”.

Αναφερόμενος στον Άρη υποστήριξε πως “με την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου έχει δουλέψει πάρα πολύ. Έχει μεταμορφωθεί Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει έξι νίκες και θα μπορούσε να έχει και οκτώ αν δεν έχανε με εκείνο τον τρόπο το παιχνίδι στην Δράμα με την τεχνική ποινή στο Ρέθυμνο ή με το Ρέθυμνο το οποίο κέρδιζε και με 20 πόντους. Είναι σημαντική η νίκη για τον επιπλέον λόγο ότι Άρης θα πάρει παιχνίδια από τους ανταγωνιστές μας”.

To Top