Μυκονιάτης: «Όλοι γνωρίζουμε τι εστί Αλεξάνδρειο…»

Το μέλος του τεχνικού τιμ του Ρεθύμνου, Σταύρος Μυκονιάτης, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας τη δυναμική της έδρας του Άρη.

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου ανέφερε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας: «Στη Θεσσαλονίκη θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, μετά από ένα πολύ καλό σερί με 4 νίκες. Αυτό είναι που μας έχει δώσει το δικαίωμα να κρατάμε στα χέρια μας την παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε μόνοι μας.

Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί με μία ακόμα νίκη για να μην μπούμε στη διαδικασία να περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Τα παιδιά έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά αυτό το διάστημα. Είναι όλοι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους για να τελειώσει η χρονιά με θετικό πρόσημο.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τι εστί Αλεξάνδρειο και πόσο καυτή έδρα είναι. Ο Άρης θα αναζητήσει τη νίκη όπως και εμείς. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να μείνουν πιστοί στο πλάνο μας. Ο Άρης βγάζει ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και παίρνει πολλούς πόντους στο τρανζίσιον, οπότε θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον συγκεκριμένο τομέα».

To Top