ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μώρος: “Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του! Όλοι στο πλευρό του μπάσκετ”

Ο Φαίδων Μώρος, πρόεδρος του Άρη Αμφίκλειας, μίλησε για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, την κατάσταση του τωρινού μπάσκετ του Άρη αλλά και για… τη γαλούχηση μικρών παιδιών στα «κιτρινόμαυρα».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το αν δάγκωνε ο «τίγρης» (σ.σ. Αλεξανδρής) στην εκδήλωση μπάσκετ της Αμφίκλειας:

«Φυσικά δάγκωνε. ήταν τιμή μας που δέχτηκε την πρόσκλησή μας. Το Ελληνικό μπάσκετ συνδέεται με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Είχε πάρει το πρωτάθλημα το ’79 και για μας τους Αρειανούς από κει άρχισαν όλα. Με προπονητή τον Ιωαννίδη. Βοήθησε πολύ από διάφορα πόστα ο Αλεξανδρής. Πήραμε και Ευρωπαϊκά μαζί του»

Αν μίλησαν για το μπάσκετ του Άρη:

«Δεν το έχει κρύψει ποτέ ότι είναι Αρειανός. Αγαπάει πολύ την ομάδα. Έχει παρακολουθήσει όλα τα ματς. Πρέπει να αξιοποιηθεί, θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Αγωνιστικά ήταν προβληματισμένος, θεωρεί ότι με τη συσπείρωση θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε».

Για το πώς αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες της ομάδας:

«Δεν ξέραμε ότι θα άρχιζε έτσι η σεζόν. Ήμασταν και άτυχοι με τον Μποχωρίδη αλλά από κει και πέρα η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος. Αν το Παλέ είχε 5.000 κόσμο στο προηγούμενο ματς, θα ήταν καλύτερα. Βοηθάει όσο μπορεί ο κόσμος. Αξίζει συγχαρητήρια και ο κ. Καρυπίδης για την κίνηση που έκανε με τα εισιτήρια στα πέταλα. Όπως και ο Ερασιτέχνης με τον κ. Αρβανίτη που βοηθούν. Θέλουμε λίγες προσθήκες να φύγει το άγχος».

Για το γεγονός ότι το βάρος πέφτει πάλι στον κόσμο:

«Είμαστε άτυχοι σε αυτό το κομμάτι. Ποτέ δεν είχαμε έναν μεγάλο επιχειρηματία, αναγκαστικά στα δύσκολα ο κόσμος βοηθάει. Είναι μονόδρομος η βοήθεια του κόσμου. Μόλις βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας θα βοηθήσει και ο κόσμος. Το παιχνίδι με τον Κολοσσό δεν θα το χάναμε με γεμάτο γήπεδο».

Αν έχει κάνει ενέργειες βοήθειας από την Αμφίκλεια:

«Εννοείται, έχω βάλει ήδη λεφτά στη viva. Το θέμα είναι η Θεσσαλονίκη να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο βλέπουμε πάει καλά, είναι ο καημός του κόσμου και πάει στο γήπεδο. Είναι λυπηρό να βλέπεις το Παλέ να μη γεμίζει. Πρέπει να κάνουμε την καρδιά μας «πέτρα».

Για τις Ακαδημίες του Άρη Αμφίκλειας:

«Όλα πάνε καλά, έχουμε περισσότερο από 100 παιδιά. Όλα είναι με τα σήματα του Άρη, τα περισσότερα έχουν γαλουχηθεί και έχουν γίνει Αρειανάκια. Απλά πρέπει και η ομάδα να δώσει ένα έναυσμα να διατηρηθεί αυτό».

Για το «βάρος» της φανέλας με το νο. 6:

«Δεν το συζητάω. Αγαπημένος αριθμός, γι’ αυτό το φοράω. Ήρθε ο Αλεξανδρής πρόσφατα και ήρθαν να του μιλήσουν Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί και όλοι του μιλούσαν για τον Άρη».

Για το γεγονός ότι ο Άρης είναι η πιο αναγνωρίσιμη ομάδα στο μπάσκετ από άλλους φιλάθλους:

«Λογικό, υπάρχει μεγάλη αναγνώριση. Όλοι γινόταν Άρης τις Πέμπτες».

To Top