Νέα 24ωρη απεργία στον ΟΑΣΘ αύριο Τετάρτη!

Νέα 24ωρη απεργία στον ΟΑΣΘ αύριο Τετάρτη! “Οι κινητοποιήσεις μας θα ενταθούν” λένε οι εργαζόμενοι.

Η εγκατάλειψη της συγκοινωνίας στην πόλη μας και των εργαζομένων σε αυτή, συνεχίζεται τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ανακοινώνοντας την απόφασή τους για νέα 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

“Προφανώς η κατάσταση της συνεχιζόμενης απαξίωσης του συγκοινωνιακού έργου και των εργαζόμενων, να εξυπηρετεί τα σχέδια τους ώστε οδεύοντας το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους στην συγκοινωνία σε κατάσταση απόγνωσης, να φαντάζει η οποιαδήποτε πρόταση ξεπουλήματος σαν η μόνη λύση.
Μας αναγκάζουν να προσφεύγουμε σε συνεχής απεργιακές κινητοποιήσεις, προκειμένου να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Σε μια ακόμη δύσκολη οικονομική περίοδο για όλους τους εργαζόμενους στην χώρα μας, με συνεχής αυξήσεις σε όλα τα βασικά είδη για την επιβίωση της κάθε οικογένειας, με έμμεση μείωση μισθών λόγω πρωτοφανούς αύξησης του πληθωρισμού, σε μας συνεχίζουν την πολιτική της οικονομικής μας εξαθλίωσης με την περικοπή νομοθετημένων επιδομάτων, την αναδρομική αναζήτηση μέρους των μισθών μας και την συνεχιζόμενη κοροϊδία και εμπαιγμό με την μη υπογραφή ΣΣΕ.

Οι δημόσιες δεσμεύσεις τους για διευθέτηση των αιτημάτων μας «εντός ολίγων ημερών» έχουν μετατραπεί σε πολύμηνες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

Άκαρπες θα αποδειχθούν και οι προσπάθειες που καταβάλλουν για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης, καθώς καθημερινά πλέον εισπράττουμε την συμπαράσταση για το δίκιο του Αγώνα μας όλου του εργατικού κόσμου, καθώς και της κοινής γνώμης των συμπολιτών μας.

Ο Αγώνας για την δικαίωση μας θα έχει συνέχεια.

Οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την αναστάτωση που προκαλούν οι κινητοποιήσεις μας που θα ενταθούν, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι του επιβατικού κοινού και της πόλης μας”.

 

To Top