Νέες διακρίσεις των «κιτρινόμαυρων» κολυμβητών με την Εθνική! (photo)

Νέες διακρίσεις τριών «κιτρινόμαυρων» κολυμβητών με την Εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων στο Καζάν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει το τμήμα κολύμβησης του Άρη: «ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ🇷🇺 ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ:

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ 7η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΩΜΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΑ 200μ ΠΡΟΣΘΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ 12ες ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 100μ ΠΡΟΣΘΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 4Χ100μ Μ.Ο ΜΙΧ .

ΤΗΝ 8η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑ 4Χ100μ Μ.Ο ΚΑΙ ΤΗΝ 12η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ100μ Μ.Ο ΜΙΧ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΤΗΝ 23η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΑ ΣΤΑ 100μ ΥΠΤΙΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΕ ΧΡΟΝΟ 1:04.67 ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΕΚΟΡ».

To Top