Νέες εξετάσεις για Έρικσεν – Περιμένει το «ΟΚ» για να αρχίσει προπονήσεις!

Θηρίο στο… κλουβί μοιάζει ο Κρίστιαν Έρικσεν! Παρά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και το σοκαριστικό συμβάν στο ματς με την Φινλανδία για το Euro, ο έμπειρος χαφ δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει και σκοπεύει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Ο Έρικσεν θα μεταβεί στην Δανία μέσα στον μήνα ώστε να περάσει από νέο κύκλο εξετάσεων από καρδιολόγους, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, η οποία δείχνει αυτή τη στιγμή να είναι εξαιρετική. Ο Έρικσεν ελπίζει πως μετά από αυτές τις εξετάσεις και εφόσον είναι καθαρές πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, παίρνοντας το «ΟΚ» για να προπονηθεί εκ νέου με την Ίντερ μετά από κάποιο διάστημα.

Αρχικά, πάντως, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» είναι πολύ πιθανό να επιτραπεί στον Έρικσεν να αρχίσει να γυμνάζεται εκ νέου, κάνοντας ποδήλατο, τρέξιμο αλλά παίζοντας και ποδόσφαιρο σε ένα μικρό γήπεδο που έχει δίπλα στο σπίτι του.

Παρόλα αυτά, εφόσον ο απινιδωτής που έχει στην καρδιά του δεν αφαιρεθεί, τότε ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, αφού δεν θα του επιτραπεί βάσει κανονισμών η συμμετοχή του στις διοργανώσεις. Αυτό, φυσικά, θα κριθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους Δανούς καρδιολόγους να βρίσκονται διαρκώς σε επαφές με τους ανθρώπους της Ίντερ.

To Top