Νέιμικ: “Ο κόσμος μας κάνει τη διαφορά…”

Ο Ντρου Νέιμικ είναι βέβαιος ότι το πλεονέκτημα έδρας θα παίξει ρόλο στη σειρά με την ΑΕΚ, γιατί ο κόσμος του Άρη στο Αλεξάνδρειο κάνει τη διαφορά.

Ο Αμερικανός σέντερ ρωτήθηκε τι περιμένει να δει πλέον στα πλέι οφ από τον Άρη και δη στη σειρά με την ΑΕΚ και απάντησε: “Στα πλέι οφ υπάρχει πάντα μια άλλη αίσθηση. Ανεβαίνει η ένταση, ανεβαίνουν οι ρυθμοί, είναι πιο… θερμή η κατάσταση, γιατί γίνονται μεγάλες μάχες. Θα είναι μια δύσκολη σειρά. Η ΑΕΚ είναι έμπειρη ομάδα, έχει ταλέντο, αλλά θα καθίσουμε να μελετήσουμε τον τελευταίο αγώνα. Έχω την αίσθηση ότι δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στην περιφέρεια της ΑΕΚ και είναι τόσο ταλαντούχα ομάδα που δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ξανά αυτό. Πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας, θα είναι σκληρή σειρά”.

Ρωτήθηκε αν το πλεονέκτημα έδρας είναι όντως πραγματικό πλεονέκτημα και απάντησε: “Σίγουρα είναι! Παίζουμε πολύ καλύτερα στην έδρα μας, με τον κόσμο μας στις κερκίδες. Είναι κάτι που κάνει διαφορά, πραγματικά. Θα είναι πολύ μεγάλο πράγμα να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα στο γήπεδό μας, αν και πάλι θα παραμείνει μια δύσκολη σειρά”.

To Top