Νέος “πονοκέφαλος” για την ΚΑΕ με την προσφυγή Χαραλαμπίδη

Ένας ακόμη «πονοκέφαλος» προστίθεται στους ήδη υπάρχοντες για τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης με την αναμενόμενη δικαίωση του Κώστα Χαραλαμπίδη από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΕΟΔΑΚ, η οποία του επιδίκασε ένα ποσό μεγαλύτερο των 80.000 ευρώ.

Ο 36χρονος παίκτης που βρίσκεται από τη Δευτέρα και πάλι στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας από την Ιταλία είχε καταθέσει προσφυγή τον Δεκέμβριο του 2011, ζητώντας το ποσό των 71.000 ευρώ που του οφείλεται από τη σεζόν 2010-11.

Η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θα κοινοποιηθεί από βδομάδα στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ και λογικά θα επιδιωχθεί να γίνει επαφή με τον εκπρόσωπο του για να συζητηθεί το θέμα και να προταθεί στον Θεσσαλονικιό γκαρντ κάποιος διακανονισμός όπως έχει γίνει σε όλους τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν.

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον νομικό εκπρόσωπο του Νίκο Πετράτο, ο οποίος τόνισε πως «περιμένουμε κάτι χειροπιαστό από τον Άρη για να συζητήσουμε την περίπτωση του Χαραλαμπίδη», ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι στην πλευρά των κίτρινων.

To Top