Νέο πρόβλημα στον ΠΑΣ ενόψει Άρη με Ράντου

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα καλά κρατεί με τελευταίο της «θύμα» τον Αντρέι Ράντου.

Όπως αναφέρει το passports.gr: “Ο 26χρονος Ρουμάνος αριστερός οπισθοφύλακας στην προπόνηση της Δευτέρας στραβοπάτησε στο γήπεδο με αποτέλεσμα να του γυρίσει το πόδι και να υποστεί διάστρεμμα. Ο Ράντου θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη και αναλόγως της σοβαρότητας του τραυματισμού (στον ΠΑΣ ελπίζουν στη χειρότερη περίπτωση να είναι ένα διάστρεμμα ελαφριάς μορφής) θα κριθεί αν θα είναι στη διάθεση του Στάικου για το ματς με τον Άρη.

Χωρίς Πήλιο και Τζίνο στο «Βικελίδης»

Πολλά όπως είπαμε είναι τα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο για το παιχνίδι με τον Άρη και σε αυτά καλείται να διαχειριστεί και τις απουσίες των Πήλιου και Τζίνο οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Όσον αφορά τη θέση του Πήλιου ο Ράντου είναι αυτός που εφόσον ξεπεράσει το πρόβλημα με το πόδι του θα πάρει τη θέση του κάνοντας ντεμπούτο για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για τον Τζίνο υπάρχουν δύο παίκτες οι Λιάσος και Μπιλμπάο που θα διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Εκτός από τους Πήλιο και Τζίνο ο Στάικος για το παιχνίδι με τον Άρη δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Παμλίδη, Καραχάλιο, Παντελάκη, Κιάκο, Κόντε”.

To Top