Νέο ρεκόρ προσέλευσης στο MLS με 74.749 θεατές

Η πρωτοεμφανιζόμενη στο MLS, Σαρλότ σημείωσε στην ήττα (0-1) από τους Λος Άτζελες Γκάλαξι, νέο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα πρωταθλήματος των ΗΠΑ, με 74.479 θεατές στο Στάδιο Bank of America.

Η Σαρλότ, ομάδα που ιδρύθηκε το 2019, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ  των 72.548 σε αγώνα κανονικής διάρκειας της σεζόν, που είχε σημειώσει η Ατλάντα Γιουνάιτεντ το 2019 απέναντι στους Γκάλαξι.
Στα play off  το ρεκόρ ήταν 73.019 θεατές τον Δεκέμβριο του 2018, επίσης από την Ατλάντα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα πριν έρθω ότι θα υπήρχε αυτό το πάθος και αυτή η επιθυμία  για μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά από τότε που έφτασα, ο κόσμος μου έχει μεταδώσει και μου μεταδίδει ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο.  Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έχουν μια ομάδα που μπορούν να ακολουθήσουν», είπε ο Ισπανός προπονητής, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.
«Είναι ένα ρεκόρ  στο MLS και επίσης ένα προσωπικό ρεκόρ, γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να γίνω προπονητής μιας ομάδας όπου υπήρχαν τόσοι πολλοί θεατές σε ένα γήπεδο. Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος, πολύ τυχερός που έχω αυτή την υποστήριξη», πρόσθεσε.

To Top