Νίκησε τον ΟΦΘ και τερμάτισε δεύτερη ομάδα πόλο των ανδρών του Άρη

Η ομάδα πόλο ανδρών του Άρη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Α’ φάση του πρωταθλήματος της Α2, με δύο νίκες και μία ήττα, στον τρίτο όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

Στους αγώνες της Κυριακής (6/6) οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν το πρωί από τον Παναθηναϊκό με 6-15, ενώ το απόγευμα κέρδισαν με το ίδιο σκορ τον Ο.Φ.Θ. και σε συνδυασμό με τη νίκη του Σαββάτου (5/6) κόντρα στον Ν.Ο. Λάρισας, κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο του πρωταθλήματος.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-15

Τα γκολ του Άρη πέτυχαν οι: Μουρατίδης (2), Παπαμανωλιουδάκης, Χ. Παυλίδης, Κουνέλας, Τάτσης.

Η σύνθεση του Άρη: Τσακίρης, Μπιτσάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μπεσλίδης, Ζαρκατζάς, Αλαπούλιος, Παυλίδης Ευ. Μουρατίδης, Παυλίδης Χ., Κουνέλας, Σολογάνης, Σιώπκας, Σαλαμάνης, Τάτσης, Θεοχάρης.

Ο.Φ.Θ. – ΑΡΗΣ 6-15

Τα γκολ του ΑΡΗ πέτυχαν οι: Μουρατίδης (6), Ευ. Παυλίδης (2), Χ. Παυλίδης (2), Σολογάνης (2), Μπιτσκάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Σιώπκας.

Η σύνθεση του Άρη: Τσακίρης, Μπιτσάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μπεσλίδης, Αλαπούλιος, Παυλίδης Ευ. Μουρατίδης, Παυλίδης Χ., Κουνέλας, Σολογάνης, Σιώπκας, Σαλαμάνης, Τάτσης, Θεοχάρης.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την κατάταξη των ομάδων στην Α’ φάση, σχηματίζονται 4 νέοι Όμιλοι στη Β’ Φάση (2-4 Ιουλίου), όπου επικεφαλής τίθενται οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η θέση στους Ομίλους της Α’ Φάσης και οι υπόλοιπες κληρώνονται ανά θέση, πάντα με βάση την κατάταξη τους στην Α’ Φάση. Δε μεταφέρονται βαθμοί.

Με την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης, οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8) προκρίνονται στην Τελική Φάση του πρωταθλήματος (16-19 Ιουλίου, 2 Όμιλοι των 4 ομάδων), ενώ δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Οι ομάδες (2) που θα προκριθούν να παίξουν στον Τελικό, προβιβάζονται και στην Α1 Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2021-22.

To Top