Νίκη και… επιστροφή στην κορυφή για την Ατλέτικο (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε 2-0 την Ουέσκα του βασικού Σιόβα, που έχασε κι ευκαιρία να σκοράρει, για να ανέβει ξανά μόνη στην πρώτη θέση της Primera Division.

Πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 2-0 την Ουέσκα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής και πλέον φιγουράρει μόνη πρώτη στην La Liga, με 73 βαθμούς.

Ο Σιόβας -που ξεκίνησε βασικός κι έβγαλε όλο το 90λεπτο-έχασε την ευκαιρία να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ και να αιφνιδιάσει μόλις στο 3′, ενώ αντιθέτως ο Κορέα με πολύ ωραίο πάρσιμο της μπάλας κι ακόμα ωραιότερη προσποίηση στον Ινσούα, σκόραρε στο 39ο λεπτό, στέλνοντας τους «ροχιμπλάνκος» στα αποδυτήρια με το προβάδισμα!

Μια… απ’ τα ίδια και στην επανάληψη, με την Ουέσκα να βλέπει τον Λόντι να παίρνει την… μπουκιά από το στόμα του Σάντρο, που είχε «αδειάσει» τον Χιμένεθ, αποσοβώντας το 1-1 στο 78’ και, δύο λεπτά μετά, ήρθε ο Καράσκο για να αξιοποιήσει την ασίστ του Γιορέντε και να «γράψει» το τελικό 2-0 υπέρ της Ατλέτικο, με την επιβεβαίωση και μέσω του VAR…

To Top