ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναζλίδης: “Ήμουν ανήσυχος για την διαιτησία, πρέπει να αντιδράμε! Οι νίκες μας δίνουν ηρεμία να δουλέψουμε”

O τιμ μάνατζερ του Άρη Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την νέα νίκη των κιτρινόμαυρων, την πρώτη θέση και την διαιτησία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Ξεκινάει μια όμορφη εβδομάδα. Όταν έχεις κερδίσει και έχεις πετύχει τον στόχο σου ξεκινάς με όρεξη και αισιοδοξία. Ο ποδοσφαιριστής χαίρεται όταν κερδίζει, όπως και όλο το τιμ. Βέβαια από την επόμενη μέρα ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι και πλέον για αυτό προετοιμαζόμαστε.

Για την δουλειά που θα γίνει:

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έχουμε κάποια ελαττώματα που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό μέσα από την δουλειά θα συμβεί και στην πράξη. Έχουμε καινούργιο προπονητή, καινούργιους παίκτες και συνολικά μια ομάδα που πρέπει να μεγαλώσει τα καλά διαστήματα.

Για το ότι ο Άρης θα πρέπει να αυξήσει το καλό του διάστημα:

Αυτό είναι το παν για μια ομάδα, το καλό της κομμάτι στο παιχνίδι να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο γίνεται. Έτσι θα παρουσιάσει και καλύτερο ποδόσφαιρο και θα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει.

Για το πως διαχειρίζονται οι παίκτες του Άρη την πρωτιά στην βαθμολογία:

Είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις. Είναι νωρίς να μιλάμε για κορυφή, το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Πρώτος στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε.

Για το ότι ο Άρης έχει τα αποτελέσματα:

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε προβλήματα. Διαχειριστήκαμε σωστά τα παιχνίδια και τα άσχημα κομμάτια μας τα περάσαμε χωρίς απώλειες. Είναι σημαντικό ότι δουλεύουμε τις ατέλειες μας μέσα από νίκες. Οι νίκες φέρνουν ηρεμία και μέσα από την ηρεμία μπορείς να δουλέψεις καλύτερα.

Για το ότι αποβλήθηκε από τον Καραντώνη:

Ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα μου. Ήμουν ανήσυχος με την διαιτησία όπως την έβλεπα. Για αυτό ήμουν σε όλο το παιχνίδι στην τσίτα, και στο VAR ήμουν ανήσυχος. Δεν ξέρω γιατί με απέβαλε. Του έλεγα «γιατί κοιτάς δέκα λεπτά μια φάση που είναι offside».

Για το ότι ο Άρης χρειαζόταν κάποιον άνθρωπο που να «αντιδράει».

Χρειάζονται οι αντιδράσεις όταν υπάρχει λόγος. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπήρχε λόγος.

Για την απουσία κόσμου:

Σε ομάδες σαν τον Άρη είναι έντονο αυτό το πρόβλημα. Έχουμε ένα από τα πιο καυτά γήπεδα της Ελλάδας, αυτό είναι ένα ντεσαβαντάζ για εμάς. Πρέπει όμως να το διαχειριστούμε.

Για τους παίκτες:

Το απολαμάνουν οι παίκτες. Όπως στεναχρηθήκαμε πολύ με την αποτυχία που είχαμε έτσι απολαμβάνουν όλοι τις επιτυχίες.

Για τον Δημήτρη Τσακίρη:

Είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει στον Άρη, είναι Αρειανός και μας αρέσει όλους αυτό που κάνει.

Για τον Σίλβα:

Δείχνει ότι είναι ένα παιδί αυθόρμητο, ένα παιδί έξω καρδιά. Αυτό που κρατάμε είναι ότι ένα παιδί που δεν αγωνίστηκε χάρηκε την νίκη όσο όλοι μας. Αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Να έχεις τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν καλά και χαρούμενα. Να είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής γρήγορος με πολλά θετικά στοιχεία. Θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο αλλά στις προπονήσεις τα στοιχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Για τον Μπεναλουάν:

Έκανε 2-3 προπονήσεις, δείχνει ότι έχει ηγετικά στοιχεία. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει βρεθεί εκεί που έχει βρεθεί. Όταν φτάσει στο σημείο που θέλουμε θα βοηθήσει την ομάδα.

Για τον επόμενο αγώνα:

Θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες της ΑΕΛ αλλά και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα δικά μας προβλήματα.

To Top