ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ναζλιδης: «Πλήρως επιτυχημένη η χρονιά, μεγαλύτερη στεναχώρια το κύπελλο»

Για τη φετινή σεζόν του Άρη που ολοκληρώθηκε χθες στο ΟΑΚΑ μίλησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Θωμάς Ναζλίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για την φετινή χρονιά ανέφερε:

Η χρονιά είναι πολύ επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα ανέβηκε σε όλους τους τομείς, οργανωτικά, αγωνιστικά, σε θέματα καθημερινότητας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, κάναμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, ίσως να μπορούσαμε να έχουμε κάνει και κάτι περισσότερο αλλά αν το δούμε αντικειμενικά η χρονιά είναι πλήρως επιτυχημένη.

Για το ότι χάθηκε η δεύτερη θέση:

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο, έγιναν κάποια λάθη που τα γνωρίζουμε και θα διορθωθούν στο μέλλον, έβγαζε η ομάδα μία υγεία και μία σοβαρότητα που αυτό είναι το σημαντικό.

Για την συνέχεια:

Οι στόχοι του Άρη πρέπει να ναι πάντα υψηλοί, να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, να γίνει ο Άρης που όλοι γνωρίζουμε.

Για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές:

Αν μιλήσουμε για στεναχώρια η στιγμή του αποκλεισμού στο κύπελλο και το πως έγινε ήταν το πιο μεγάλο σοκ στην χρονιά. Ήταν ένα παιχνίδι που φέραμε στα μέτρα μας και από το πουθενά πάγωσαν όλα.

Στα θετικά είναι οι κινήσεις που έγιναν μετά το παιχνίδι με την Κόλος προτού μεγαλώσει περισσότερο το κακό. Ήρθε ο κ.Μάντζιος, ήρθαν κάποιοι παίκτες που βοήθησαν συν το πολύ καλό κλίμα και την υγεία που βγαίνει προς τα έξω.

Για το καλό κλίμα που φτιάχτηκε:

Δεν είναι εύκολο να το συναντήσεις αυτό σε ομάδες, ήταν κάτι που φτιάξαμε γιατί καταλάβανε όλοι πιο είναι το κοινό καλό, κατάλαβαν όλοι ότι το καλό του Άρη είναι να είμαστε όλοι εδώ και να φέρνουμε νίκες για την ομάδα.

Για το ότι ο Άρης ενώ είχε καλές επιδόσεις εκτός έδρας, δεν πήρε αρκετά ντέρμπι στο «σπίτι του»:

Να ανοίξουν τα γήπεδα να έρθει ο καλός μας ο παίκτης και μετά είναι όλα εύκολα. Εντάξει, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να δούμε τον χρόνο γιατί δεν γίνεται να έχουμε τέτοια αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες και να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το σπίτι μας, την δύναμη μας.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είχαμε μία άψογη σχέση, δούλευε πολύ με την ομάδα του και συνεχίζει να δουλεύει. Πλέον όλα είναι θέμα συζήτησης για να βρεθούν λύσεις, είχαμε κοινή γραμμή στα περισσότερα θέματα.

Για τον Νιαρχάκο:

Ο Δημήτρης δουλεύει πολύ για την ομάδα, είναι κοντά μας σε όλα, δεν του αρέσει να μιλάει καθόλου και δουλεύει πολύ για την ομάδα. Σήμερα τελείωσαν οι υποχρεώσεις της ομάδας, είναι κάποιοι παίκτες διεθνείς που κλήθηκαν στις Εθνικές τους και περιμένουμε να αρχίσουμε την προετοιμασία ακόμη πιο δυνατοί.

Για τον Μάνο:

Ο Δημήτρης είναι μαχητής, είναι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ, δουλεύει και βάζει την ομάδα πάνω από όλα. Με τις καλές και τις κακές εμφανίσεις του έδινε πάντα το 100%.

Για το αν είναι πιο εύκολο να είσαι μέσα στο γήπεδο ή στον πάγκο:

Είναι πιο δύσκολο από έξω, από μέσα μπαίνω, παίζω, δίνω τα πάντα, από έξω είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Για την διαιτησία:

Ήταν καλύτερα τα πράγματα από άλλα χρόνια αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι.

To Top