Νεαροί κάνουν σκι στα κανάλια της Βενετίας (video)

Το γύρο του κόσμου, κάνουν οι εικόνες με νεαρούς να κάνουν θαλάσσιο σκι, ανάμεσα στις γόνδολες στα κανάλια της Βενετίας.

Ο δήμαρχος της Βενετίας επικήρυξε τους δύο… «ηλίθιους», όπως τους αποκάλεσε, που εθεάθησαν να κάνουν σερφ στα κανάλια της γραφικής πόλης!

Οι δύο νεαροί, οι οποίοι καταγράφηκαν σε βίντεο, φαίνεται να κάνουν surfboard -το οποίο κινείται στο νερό μηχανικά- και να αποφεύγουν τις… γόνδολες στο μεγάλο κανάλι της εμβληματικής ιταλικής πόλης.

«Αυτοί εδώ είναι οι δύο θλιβεροί ηλίθιοι που κοροϊδεύουν την πόλη», έγραψε στο twitter ο δήμαρχος. «Ζητώ από όλους να μας βοηθήσουν να τους ταυτοποιήσουμε και να τους τιμωρήσουμε» αναφέρει επίσης, προσθέτοντας ότι δίνει αμοιβή ένα… γεύμα σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

Στα κοινωνικά δίκτυα, πάντως, οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες, με αρκετούς να κατηγορούν τους νεαρούς, αλλά και άλλους να γράφουν ότι θέλουν να τους μιμηθούν…

Την περασμένη εβδομάδα, ο δήμαρχος ζήτησε την επιβολή 10ήμερης φυλάκισης για 33χρονο Σκωτσέζο τουρίστα, ο οποίος πιάστηκε να κολυμπάει σε κανάλι.

To Top