Νις – Μαρσέιγ: Ορίστηκε η κρίσιμη συνεδρίαση για την οριστική τύχη του αγώνα

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα για το τι ακριβώς συνέβη και ποιοι έχουν την υπαιτιότητα για τα σοβαρά επεισόδια στο Νις – Μαρσέιγ, ώστε να κριθεί η τύχη του αγώνα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νις και τη Μαρσέιγ, για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1, διακόπηκε οριστικά, μετά την εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια με τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών. Οι παίκτες των γηπεδούχων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως και οι διαιτητές, ωστόσο οι παίκτες της Μαρσέιγ αρνήθηκαν να αγωνιστούν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην συνεχιστεί.

Η Νις πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά, με τη Μαρσέιγ να το διεκδικεί στην αθλητική δικαιοσύνη της λίγκας. Χθες (25/8), συνεδρίασε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ligue 1, αλλά δεν υπήρξε απόφαση σχετικά με το αν και πότε θα συνεχιστεί η αναμέτρηση. Ορίστηκε μάλιστα νεά συνεδρίαση για τις 8 Σεπτεμβρίου, όταν και θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα για το τι ακριβώς συνέβη και ποιοι έχουν την υπαιτιότητα για τα σοβαρά επεισόδια, ώστε να κριθεί η τύχη του αγώνα.

Αυτί που είναι γνωστό, είναι πως το προσεχές ματς των Νικαιωτών με την Μπορντό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, με αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο γυμναστής των Μασσαλών, Πάμπλο Φερνάντες.

 

To Top