Νις: Συνάντηση με τον Ποτσετίνο

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, η Νις θα συνταντηθεί τις επόμενες ώρες με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να τον πείσει να αναλάβει την ομάδα.

Η πολύ κακή κατάσταση της Νις στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Ligue 1, όπου βρίσκεται στην 13η θέση με μόλις 8 οκτώ βαθμούς, έχουν αναγκάσει την διοίκηση της ομάδας να ψάχνει λύσεις για να γυρίσει την κατάσταση.

Αφού η περίοδος των μεταγραφών, ελεύθερων και μη, έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα για ενίσχυση, η επόμενη επιλογή είναι η αλλαγή προπονητή με τον Λουσιέν Φαβρ να νιώθει ιδιαίτερα ανασφαλής στον πάγκο της ομάδας από την γαλλική ριβιέρα.

Σύμφωνα με το Foot Mercato και την AS, η Νις θα συναντηθεί με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τις ερχόμενες ώρες με στόχο να του παρουσιάσει ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ που θα τον δελεάσει να έρθει στην ομάδα. Τα χρήματα δεν είναι εμπόδιο για τα «αετόπουλα», αφού είναι σίγουρα πως μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Αργεντίνου προπονητή.

Υπενθυμίζουμε πως ο 50χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος από τον περασμένο Ιούλιο, οπότε έλυσε την συνεργασία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

To Top