ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντάτκοβιτς: “Ηθελα να γυρίσω στην Ισπανία, στόχος μου να βελτιωθώ και σαν παίκτης”

Ο Τόνι Ντάτκοβιτς συνεχίζει δανεικός από τον Άρη στην ισπανική Καρταχένα μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Κροάτη στην παρουσίασή του να αναφέρεται σε αυτή τη νέα σελίδα.

“Ηθελα να επιστρέψω στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εχω πολύ καλές αναμνήσεις, πέρσι με την Ουέσκα. Ήταν μία καλή ευκαιρία, να παίξω ξανά και να βοηθήσω την ομάδα μου”, είπε αρχικά ο 27χρονος στόπερ, στην παρουσίασή του, σε άπταιστα ισπανικά και συνέχισε:

“Με την μαχητικότητά μου και την στήριξη μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα με τους συμπαίκτες μου. Η ομάδα πρέπει να μεγαλώσει, θα το κάνουμε όλοι μαζί. Σε φυσική κατάσταση είμαι πολύ καλά. Είμαι στο ποδόσφαιρο όλη μου την ζωή και δεν είχα ποτέ προβλήματα. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην 2η κατηγορία, να παίξει καλά παιχνίδια και να βελτιωθώ ως παίκτης”.

Στη παρουσίασή του, μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής του ισπανικού συλλόγου, Manuel Sánchez Breis: “Η άφιξη του Τόνι μας ενισχύσει σημαντικά σε μία θέση που είχαμε ανάγκη. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο μιλάει η καριέρα του. Είναι ένας μαχητικός στόπερ, νικητής, με αρχηγικές τάσεις. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι με την άφιξή του, ελπίζω να μας βοηθήσει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα”.

 

 

 

To Top