Ντίμης: “Τέλος για μένα ο Άρης! Έκλεισε η πόρτα!”

Απίστευτα εκνευρισμένος και πικραμένος δηλώνει ο Ντίμης Παπαϊωάννου για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του, με τον ίδιο να ξεσπάει και να λέει χαρακτηριστικά πως «τέλος για μένα ο Άρης. Θα παραμείνω ένας απλός φίλαθλος».

Αναλυτικά ,τα όσα είπε στο «Αρένα»:

«Με τον Άρη είμαστε στα δύσκολα και πολύ στεναχωρημένοι. Εκτός αυτών είμαι πολύ εκνευρισμένος και πικραμένος και φαίνεται πλέον πως πραγματικά έχουμε πρόβλημα. Δεν μιλάω εδώ και καιρό, κρατάω χαμηλούς τόνους, αλλά έχω ακούσει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Είμαι απογοητευμένος γιατί σε κάθε προσκλητήριο του Άρη, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, είμαι εκεί. Προσπαθώ να κλείσω δύο-τρεις τρύπες, γιατί παραπάνω δεν μπορώ, να βοηθήσω όσο μπορώ και τα ακούω και από πάνω…. Οι χαρακτηρισμοί ‘χοσάδας’, ‘επιχειρηματίας του πενηντάρικου’ και όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν. Μέχρις εδώ, δεν θα ανεχθώ να βοηθάω όσο μπορώ τον Άρη και να βρίσκονται κάποιοι να μας λοιδορούν!  Εγώ ποτέ δεν είπα πως θα ασχοληθώ διοικητικά με τον Άρη, δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ διοικητικά με τον Άρη και απλώς βοηθάω. Δεν το κάνω ένα ή δύο, αλλά 20 χρόνια. Βγαίνει μια μικρή μερίδα ανθρώπων, χωρίς να ξέρω τα κριτήριά τους και το κατακρίνει. Πόση υπομονή να κάνω; Όταν εγώ δεν δίνω δικαίωμα, δεν μιλάω και είμαι σε κάθε προσκλητήριο, τότε φτάνει, δεν αντέχω άλλο και δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Φαίνεται γιατί ο Άρης έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και σε αυτό το επίπεδο. Ο Άρης διώχνει τα παιδιά του, γιατί εγώ γεννήθηκα στην κερκίδα του Άρη. Έχω αφήσει δουλειές, οικογένειες και βοηθάω όσο μπορώ. Δεν είμαι ούτε ο Βαρδινογιάννης, ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Μαρινάκης. Αυτό μπορώ και αυτό κάνω, θα τα ακούω και από πάνω; Δεν μπορώ να τα χωνέψω, γιατί ακούστηκαν πάρα πολλά. Εγώ έκανα τρεισήμισι μήνες διοίκηση και σηκώθηκα και έφυγα. Απλώς δεν μίλησα και ακούω. Αυτοί που δεν βάζουν λεφτά, δεν ακούνε τίποτα. Θα γυρίσω και εγώ την πλάτη μου στον Άρη για να μην ακούω και εγώ. Έτσι ίσως να είναι καλύτερα για όλους μας», για να προσθέσει:

«Εγώ φταίω λοιπόν που ο Άρης έπεσε στην Γ’ Εθνική, γιατί αυτό το σενάριο επικρατούσε. Ότι εγώ έριξα την ομάδα για να την πάρω. Ξεκαθαρίζω μια για πάντα πως δεν με ενδιαφέρει διοικητικά ο Άρης και δεν θα ασχοληθώ. Ούτε τα λεφτά έχω, ούτε τον χρόνο. Δεν μιλάμε και αυτό φαίνεται σαν αδυναμία! Εδώ την καρτέλα έβγαλα και λένε πως… χρωστάω 36.000 ευρώ. Αν είναι δυνατόν! Ξέρουν όλοι πόσα χρήματα χάρισα πριν δύο χρόνια, πόσες τρύπες έχω κλείσει και όσο μπόρεσα διευκόλυνα την κατάσταση. Υπάρχει το σενάριο πως έριξα την ομάδα για να την πάρω δίχως χρέη. Βγαίνουν τα ‘παπαγαλάκια’ από κάποιους και λένε πως αγόρασα ΑΦΜ. Εδώ και 40 χρόνια στη δουλειά μου, μήνυση δεν μου έκανε κανείς. Στον Άρη το είδα και αυτό. Θέλω και να ξεκαθαρίσω ότι για εμένα ο Άρης τελείωσε! Δεν ξαναβοηθάω ούτε το μπάσκετ, ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε ο,τιδήποτε, εξαιτίας κάποιων. Δεν ξέρω αν είναι καθοδηγούμενοι ή όχι, αλλά με ενοχλεί αφάνταστα. Αυτοί που βοηθούν έχουν καμιά προστασία; Εκτιθέμεθα έτσι σε πρωτοσέλιδα; Με κατηγορίες από εδώ και εκεί; Οι μέτοχοι στην ΚΑΕ έβαλαν 2.500.000 ευρώ και παρέδωσαν την ομάδα χωρίς χρέος. Αλλά πάλι συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Μετά θέλουμε να έρθει και κάποιος να ασχοληθεί. Πώς να γίνει αυτό όταν ακούω σχόλια εγώ που είμαι παιδί του Άρη και που έχω επενδύσει στο σύλλογο; Πώς ν΄ αντέξει κάποιος που δεν θα έχει την τρέλα την δικιά μου για τον Άρη και το μικρόβιό μου; Η πόρτα έκλεισε. Δεν ανέχομαι να πιάνει κανένας το όνομά μου στο στόμα του με τέτοιο τρόπο. Γιατί βοηθάω. Είναι απίστευτο και είμαι πολύ εκνευρισμένος. Έχω δηλώσει τόσες φορές πως δεν θα ασχοληθώ διοικητικά. Όμως, βοηθάω γιατί ο Άρης είναι η αγάπη μου. Είναι κακό αυτό; Γιατί να έχω χαρακτηρισμούς; Αυτοί που τα λένε, μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη; Πώς τα λένε λοιπόν; Πώς στεναχωρούν έναν άνθρωπο που βοηθάει 20 χρόνια τον Άρη, χωρίς να ζητάω τίποτα; Χθες είδα σε κάποιο σάιτ πως χρωστάω 36.000 ευρώ στον Άρη. Είναι απίστευτο. Εγώ χάρισα λεφτά στον Άρη και η ΝΕΧΙΑ αναφέρει πως ένας που βοήθησε είναι ο Ντίμης Παπαϊωάννου. Δεν είναι ηθικό να ξεφωνίζουν με τέτοιο τρόπο, έστω και οι ελάχιστοι! Από σήμερα τελείωσα και δεν θα με ξαναδεί κανείς πουθενά. Ούτε το όνομα μου ούτε ο ‘Χοσάδας’ ούτε τίποτα. Έκανα μια κίνηση προχθές για να λειτουργήσει το σωματείο και να το αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι μικρή η μερίδα του κόσμου, αλλά δεν μ΄ ενδιαφέρει. Έχω σχέδιο όλο τον χρόνο να ρίξω την ομάδα, έτσι λένε. Κάνω εγώ λακκούβες στο γήπεδο να μην παίξουν οι παίκτες; Αν έχω σχέδιο γιατί δεν βγαίνω να αναλάβω τώρα τον Άρη και να τον ρίξω στην Γ΄ Εθνική; Για ποιον τα λένε αυτά; Για τον Ντίμη Παπαϊωάννου; Ποιος τα λέει όλα αυτά; Με φτάνουν σ΄ ένα σημείο να φύγω από τον Άρη. Αν έχουν κάποια άλλη λύση καλώς. Εγώ τελείωσα από τον Άρη και είμαι φίλαθλος απλός. Τίποτα παραπάνω».

To Top