Ντεσάμπ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, ήμασταν αναποτελεσματικοί μπροστά στο τέρμα»

Η αναποτελεσματικότητα μπροστά στο τέρμα κόστισε στη Γαλλία στο Euro, δήλωσε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά την ήττα με 2-1 από την Ισπανία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Γαλλία πέτυχε τέσσερα γκολ σε έξι αγώνες στο τουρνουά και το χθεσινό τέρμα του Ραντάλ Κόλο Μουάνι στο Μόναχο, ήταν το πρώτο, που σκόραρε σε οργανωμένη επίθεση, μετά από δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι.

«Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να αναλάβει την ευθύνη», είπε ο Ντεσάμπ, μετά από ερωτήσεις, σχετικά με την κακή κατάσταση των Kιλιάν Εμπαπέ και Αντουάν Γκριεζμάν.

«Δεν είχαμε όλα τα επιθετικά μας όπλα, έπρεπε να προσαρμοστούμε για διαφορετικούς λόγους. Δεν είχαμε τη συνηθισμένη επιρροή. Το ζευγάρι δεν έπαιζε τόσο καλά όσο συνήθως, ή στο 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά μόλις τελείωσαν μεγάλες σεζόν και ήταν δύσκολο για αυτούς να βρουν την αποτελεσματικότητά τους», είπε ο Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου.

«Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ισπανική ομάδα, η οποία επιβεβαίωσε όλες τις δυνατότητες που είχε δείξει πριν. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ορισμένα πράγματα καλύτερα απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος είχε πολύ έλεγχο του παιχνιδιού… Παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά είχαμε και τα όριά μας, για διαφορετικούς λόγους. Είχαμε περίπλοκες καταστάσεις, παίζουμε ένα έκτο παιχνίδι και έτσι ίσως είχαμε και λίγο λιγότερη ενέργεια» πρόσθεσε.

 

To Top