Ντε Λα Φουέντε: «Η ιδέα μας για το ποδόσφαιρο στηρίζεται στην αυτοπεποίθησή μας»

Ο Λουίς Nτε lα Φουέντε χαιρέτισε την ποιότητα και τη συνοχή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας στη νίκη επί της Γαλλίας, που οδήγησε τους Ίβηρες στον τελικό του Euro, ένα κατόρθωμα για το οποίο δεν θέλησε να πάρει τα εύσημα και είπε ότι οφειλόταν στην ακόρεστη δίψα των παικτών του για επιτυχία.

Ο Ντε Λα Φουέντε είπε ότι η ομάδα του είχε ευελιξία και εξαιρετικές ατομικές ιδιότητες, που όταν συνδυάστηκαν δημιούργησαν μια ειδική μάρκα ποδοσφαίρου που θα εμφανιστεί στον τελικό της Κυριακής, ανεξάρτητα από το αν ο αντίπαλος είναι η Αγγλία ή η Ολλανδία.

«Η ιδέα μας για το ποδόσφαιρο βασίζεται στην αυτοπεποίθησή μας. Θέλουμε να παίζουμε πάνω στα δυνατά μας σημεία. Γνωρίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, το έχουμε δει σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά», είπε στους δημοσιογράφους ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Ατομικά είναι φανταστικοί αλλά προσφέρουν τα συλλογικά οφέλη των ατομικών τους ιδιοτήτων… Εργάζονται πάντα για το κοινό καλό, για τη συλλογική προσπάθεια.

Είναι πολύ γενναιόδωροι στις προσπάθειές τους και στο ρυθμό εργασίας τους. Αυτό είναι μόνο ένα ακόμη σημάδι ότι αυτή είναι μια ακόρεστη ομάδα, ότι θέλουν να συνεχίσουν να βελτιώνονται με το πνεύμα της θυσίας» συμπλήρωσε.

To Top