ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντε Μπαρτόλο στο PRESSARIS: “Καλή διάθεση από Άρη και από Μαρτίνες για να συνεχίσουμε! Καμία εξέλιξη για Γκαρσία”

Σε καλό δρόμο είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του συμβολαίου του Νίκο Μαρτίνες με τον Άρη. Η παρουσία του Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο στην Θεσσαλονίκη, ξετύλιξε το κουβάρι των εξελίξεων, με τον ατζέντη του Αργεντινού να παραδέχεται ότι υπάρχει αμοιβαία καλή διάθεση.

Το συμβόλαιο του Μαρτίνες ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και οι (ειδικά οι τελευταίες) εμφανίσεις του με την φανέλα του Άρη οδήγησαν τους κιτρινόμαυρους στην απόφαση να του προτείνουν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Κυριακή, ο ατζέντης του, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, είδε το παιχνίδι με την Ξάνθη από την σουίτα του Θοδωρή Καρυπίδη, είχε μια πρώτη συζήτηση μαζί του και επί της ουσίας δρομολογήθηκαν οι πρώτες εξελίξεις.

Η γενική εντύπωση είναι ότι εφόσον βρεθεί η “χρυσή τομή” σε δυο σημεία, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την επίτευξη συμφωνίας-ανανέωσης. Το πρώτο έχει να κάνει με την διάρκεια του συμβολαίου, μια και από την πλευρά του Μαρτίνες έπεσε στο τραπέζι η προοπτική για συμβόλαιο δυο χρόνων. Το δεύτερο με τις οικονομικές απολαβές του.

Ο Ντε Μπαρτόλο κατέγραψε το θετικό κλίμα, τονίζοντας στο PRESSARIS ότι: “Υπάρχει καλή διάθεση και από τον Άρη και από τον Νίκο, προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη συμφωνία, αλλά μετράει η καλή διάθεση όλων των πλευρών”.

Ο 41χρονος Ιταλοαργεντινός ατζέντης εκπροσωπεί και τον Ματέο Γκαρσία. Σε σχετική μας ερώτηση εάν υπήρξε κάποια εξέλιξη η απάντηση ήταν κοφτή: “Δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη για τον Ματέο. Χρειάζονται μέρες ακόμη… Άλλωστε προηγείται η υπόθεση του Μαρτίνες”.

 

To Top