Ντιμπάλα: Σοβαρός ο τραυματισμός του, φόβοι πως θα χάσει το Μουντιάλ

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Λέτσε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, δύσκολα θα επιστρέψει πριν το 2023, ενδεχόμενο που τον θέτει αυτομάτως εκτός Μουντιάλ.

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι της Ρόμα, αλλά και της εθνικής Αργεντινής, μετά τον τραυματισμό του Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος φαίνεται πως είναι σοβαρός.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο ματς των Τζιαλορόσι κόντρα στη Λέτσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι αμέσως άρχισε να κουτσαίνει, έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναγκάστηκε να τον αποσύρει από το παιχνίδι και μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την κατάστασή του, κάνοντας λόγο για σοβαρό πρόβλημα που δύσκολα θα του επιτρέψει να επιστρέψει στη δράση πριν το νέο έτος. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί στις εξετάσεις τις οποίες θα υποβληθεί, αυτόματα θα τον θέσει εκτός Μουντιάλ στο Κατάρ και θα αποτελέσει μεγάλο «πλήγμα» στη γραμμή κρούσης της Αλμπισελέστε.

«Η κατάστασή του είναι άσχημη, για να μην πω πολύ άσχημη. Δεν είμαι γιατρός και δεν έχω μιλήσει με το ιατρικό τιμ, αλλά από την εμπειρία μου μπορώ να πω ότι δεν είμαστε αισιόδοξοι. Αφού μίλησα μαζί του, φτάνω στο συμπέρασμα πως δεν δείχνει πολύ καλά. Είναι δύσκολο να τον δω να επιστρέφει στη δράση πριν το 2023», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Μου», που κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο του αστέρι για σημαντικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει σέντρα στις 20 Νοεμβρίου, κάτι περισσότερο, δηλαδή, από έναν μήνα από σήμερα.

 

To Top