ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ντούλης: «Κάθε μέρα λύνουμε και από ένα πρόβλημα, είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν»

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ Άρης, Θωμάς Ντούλης, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 για όσα συμβαίνουν στους «κιτρινόμαυρους» και για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο γενικός αρχηγός του Άρη στο Yellow Radio 101,7…

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα ο Άρης: «Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, φτάσαμε σε ένα σημείο να χτίσουμε την ομάδα μέσα από σκληρό αγώνα όλο αυτό το διάστημα, πήραμε το “ΟΚ” από τη FIBA για τις μεταγραφές, συνεχίζουμε τις επαφές και ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς».

Για τη νέα σεζόν: «Υπάρχει αισιοδοξία για τη σεζόν που έρχεται και από τη διοίκηση και από το τεχνικό τιμ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε σήμερα σε αυτό το σημείο, φτάσαμε ως εδώ με πολύ κόπο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς που ήμασταν πριν από 1-2 μήνες. Το σημαντικό είναι ότι μας στήριξε ο κόσμος, είχε υπομονή και περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στη συνέχεια είτε με τα διαρκείας είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορεί ο καθένας».

Για τα εισιτήρια και τον κόσμο: «Το βασικό μας έσοδο σαν ΚΑΕ είναι τα εισιτήρια, είτε τα διαρκείας, είτε τα μεμονωμένα για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με τα υπάρχοντα δεδομένα του κορωνοϊού γνωρίζουμε πως μέχρι τον Δεκέμβριο πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι και δε θα επιτραπεί ο κόσμος στα κλειστά γήπεδα και αυτό μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Είναι κάτι που το γνωρίζαμε βέβαια. Μακάρι να αλλάξει αυτό, να βελτιωθούν τα πράγματα γιατί ειδικά ο Άρης έχει μεγάλη ανάγκη τον κόσμο του, τον οποίο ευχαριστούμε».

Για την προσπάθεια που γίνεται: «Χρειάζεται η βοήθεια από όλους στο μέτρο του δυνατού γιατί είναι γνωστό πως ο Άρης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Κάθε μέρα λύνουμε και από ένα. Γίνονται κάθε μέρα προσπάθειες για το καλύτερο, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και καθημερινή επικοινωνία για την οριστική διευθέτηση του ban. Για να φτάσει η ομάδα να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα έγιναν πολλές προσπάθειες. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Έχουμε ένα μικρό περιθώριο για να τακτοποιηθεί και το θέμα της εγγυητικής, είμαστε σε καλό δρόμο και αισιοδοξούμε πως και αυτό θα τελειώσει θετικά.

Για τον πρώτο επίσημο αγώνα κόντρα στον Ιωνικό: «Το Κύπελλο είναι ένας στόχος της ομάδας, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό για να προχωρήσουμε».

To Top