ΜΠΑΣΚΕΤ

Νότε: «Ανυπόμονοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα”

Ο Αρης ξεκινά την Τρίτη 27/09 (18:00) τις επίσημες υποχρεώσεις του, στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας κόντρα στους BC Wolves, για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup και ο JD Νότε έδωσε το στίγμα της προσπάθειας που ξεκινά.

«Είμαστε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Είναι ευλογία να μπορείς να αγωνίζεσαι και να βγαίνεις στο γήπεδο κάθε μέρα. Πάμε στη Βουλγαρία για να τα δώσουμε όλα και παράλληλα με τον στόχο μας, να γίνουμε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα».

Σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι ο Αρης; «Δώσαμε αρκετά φιλικά παιχνίδια ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας. Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτά πάνω στα οποία δουλεύαμε όλο αυτόν τον καιρό. Σίγουρα είχαμε σκαμπανεβάσματα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε μία νέα ομάδα, αρκετά πράγματα είναι καινούργια για μας τους πιο νεαρούς. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να «βρισκόμαστε» στο παρκέ όλο και περισσότερο», καταθέτει ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για τους Γουλβς; «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Δε σκέφτομαι αν υπάρχει διαφορά μπάτζετ ή οτιδήποτε τέτοιο. Πρέπει κι αυτοί να… δέσουν τα κορδόνια τους και να βγουν στο γήπεδο, όπως κι εμείς. Αυτό που πρέπει είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Ο Αρης αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση φιλάθλων του στην «Αρένα Σαμόκοβ» και ο Νότε στέλνει το μήνυμά του: «Χαίρομαι που θα έχουμε συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας. Εμείς αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

To Top