Ξάνθη: «Ποτέ δεν ζητήσαμε αναβολή»

Η Ξάνθη σε ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν ζήτησε αναβολή της υπόθεσης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι ήθελε τη συνέχιση της διαδικασίας για να δώσει τις απαντήσεις της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» ΑΟ, με αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στην ήδη εκκρεμούσα ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού διαδικασία, επιθυμεί να διευκρινίσει τα κάτωθι προκειμένου να αποτυπωθεί, με υπεύθυνο τρόπο, η αλήθεια και να μην εξακολουθήσουν να διασπείρονται ανωνύμως και εκ του πονηρού συκοφαντικές ανακρίβειες:

Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» ΑΟ, κλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να παραστεί στις 10/1/20 για να εκθέσει τις απόψεις της σχετικά με φερόμενη παραβίαση των άρθρων 69 §§ 3, 6, 12 και 77Α §§3, 5, 6 του αθλητικού νόμου.

Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» ΑΟ παρέστη προκειμένου να συμμετέχει στη σημαντική αυτή ακροαματική διαδικασία, που αφορά στην εξυγίανση του Ελληνικού Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και περί τις 14.15, πληροφορηθήκαμε ότι θα έπρεπε να είχαμε αντιληφθεί – άγνωστο πώς- ότι θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε πληροφορίες και εξηγήσεις και για διάταξη νόμου η οποία, όμως, δεν αναφερόταν στην αυστηρώς, κατά τα προβλεπόμενα στον Νόμο, συνταχθείσα κλήση που μας είχε αποσταλεί στις 11/12/19. Συγκεκριμένα θα έπρεπε να εκθέσουμε τις απόψεις μας για το άρθρο 69 § 9.

Παρά το ότι μετά την έναρξη της διαδικασίας προσετέθη προφορικώς, η νέα αποδιδομένη σε εμάς πράξη για την οποία θα έπρεπε και μάλιστα αμέσως, να παράσχουμε εξηγήσεις, πρωτοφανές για μια αυστηρώς τυπική διαδικασία σε ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» ΑΟ, ρητώς δήλωσε ότι, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, επιθυμεί τη συνέχιση της διαδικασίας ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ότι ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ απαντηση κατά ΤΩΝ εναντιον της συκοφαντιων.
Τα ανωτέρω έχουν καταχωρηθεί στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Παρά τη θέση της ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» ΑΟ η ακροαματική διαδικασία να συνεχιστεί περιλαμβάνοντας και την νέα αποδιδόμενη σε αυτή πράξη που αναφέρεται στο άρθρο 69 § 9, η Επιτροπή αποφάσισε να αναβάλει για να στείλει νέες ορθές αυτή την φορά κλήσεις, στις οποίες θα περιέχεται και το εν λόγω άρθρο. Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» ΑΟ ποτέ δεν ζήτησε αναβολή.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

To Top