Ξέσπασε ο Μέσι: “Πρέπει να αλλάξουν πολλά”

Η Μπαρτσελόνα έχασε το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ και μετά την ήττα από την Οσασούνα ο Λιονέλ Μέσι βγήκε μπροστά και ξέσπασε, μιλώντας με σκληρά λόγια για την ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 1-2 από την Οσασούνα, την ίδια ώρα που η Ρεάλ επικρατούσε 2-1 της Βιγιαρεάλ και κατακτούσε το 34ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Μετά τη λήξη του αγώνα στο Καμπ Νόου, ο ηγέτης της Μπάρτσα, Λιονέλ Μέσι, βγήκε μπροστά.

Δεν κρύφτηκε και ξέσπασε, λέγοντας: “Σας είχα ξαναπεί ότι αν συνεχίζαμε δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, να ξεκινήσει ο καθένας από τον εαυτό του. Χάσαμε εξαιτίας των δικών μας λαθών και όχι για τις νίκες της Ρεάλ.

Δεν χάσαμε επειδή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να τελειώσουμε έτσι, αλλά δείχνει πώς ήμασταν όλη τη χρονιά. Χάσαμε βαθμούς σε αγώνες που δεν έπρεπε να χάσουμε”.

Ερωτώμενος για το αν η Ρεάλ πήρε δίκαια το πρωτάθλημα, ο Μέσι απάντησε: “Η Ρεάλ έκανε αυτό που έπρεπε μετά τη διακοπή και δεν έχασε αγώνες. Εμείς τη βοηθήσαμε να το πάρει. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και πρέπει να νικάμε παντού”.

 

To Top