ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ξεγύμνωμα” από το φύλλο αγώνα: “Το ματς έγινε με απόφαση του… Καρυπίδη”! (photo)

“Ξεγύμνωμα” από το φύλλο αγώνα της ντροπής και των… ληγμένων δελτίων: “Το ματς έγινε με απόφαση του… (Χρήστου) Καρυπίδη”!

Το φύλλο αγώνα του ντέρμπι των… «καρτών υγείας» δημοσίευσε το sport-fm.gr. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω και μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, διαπιστώνει την παράβαση με τις ληγμένες κάρτες υγείας και ενημερώνει τους εκπροσώπους των ομάδων ότι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν στο παιχνίδι.

Και σημειώνει ότι παρά την επισήμανσή του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ (Χρήστος) Καρυπίδης (σ.σ. είναι ικανή να τιμωρήσουν τον Άρη γιατί ο συγκεκριμένος παράγοντας λέγεται Καρυπίδης) πήρε την απόφαση να αγωνιστούν κανονικά! Απίστευτο; Αποφάσισε με το “έτσι θέλω” ο ΠΑΟΚ να γίνει ένα παιχνίδι. Ούτε διαιτητές, ούτε αξιωματούχοι, ούτε υγειονομική επιτροπή, ούτε γιατροί. Κανείς. Το είπε ο ΠΑΟΚ, ήταν… βουβή και η ΑΕΚ; Όλα καλά!

Στο τέλος δε, ο τέταρτος διαιτητής κράτησε και τα δελτία του ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο!

Να τονιστεί επίσης, ότι όπως βλέπουμε στην αναλυτική αναφορά των παικτών του ΠΑΟΚ, σε όλους η κάρτα υγείας είχε λήξει στις 5 Ιουλίου, εκτός από τον Τζόλη που έληξε στις 12 Ιουλίου και τον Στοχ που είχε λήξει από τις 29 Ιουνίου!

Διαβάστε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα και μετά δείτε και αυτούσια τα έγγραφα:

«Πριν την έναρξη του αγώνα, αφού παρέλαβα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, τόσο την λίστα παικτών όσο και την λίστα των αξιωματούχων, ο παρατηρητής του αγώνα μου προσκόμισε τα δελτία παικτών και τις κάρτες υγείας τους.

Κατά τον έλεγχο των καρτών υγείας της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσα ότι σε δώδεκα (12) ποδοσφαιριστές είχε λήξει η ισχύς της κάρτας υγείας τους, είχε δηλαδή παρέλθει ο ένας χρόνος από την θεώρησή τους.

Οι παίκτες αυτοί είναι: Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Τζόλης, Άκπομ, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Στοχ.

Άμεσα κάλεσα τον παρατηρητή αγώνα κ. Παπαγιάννη Δημ. και τον ενημέρωσα.

Εν συνεχεία καλέσαμε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, κ. Δημητριάδη (ΑΕΚ) και κ. Καρυπίδη (ΠΑΟΚ) και τους ενημέρωσα αντιστοίχως.

Τους είπα πως απαγορεύεται η συμμετοχή αυτών των ποδοσφαιριστών με βάση το Άρθρο 18 του ΚΑΠ, γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του άρθρου.

Με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά.

Στο τέλος του αγώνα κρατήθηκαν τα δελτία της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως αποδεικτικό στοιχείο των ανωτέρω αναγραφομένων μου.

Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

To Top