Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η συνάντηση! Στο τραπέζι οι λύσεις Πρωτοδικείου, άρθρου 99, άμεση σύσταση διοίκησης! (photos-video)

Ολοκληρώθηκε στα μεσάνυχτα η παναρειανή συνάντηση για τη σωτηρία του Άρη, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Το PRESSARIS ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ και όλες τις εξελίξεις.

Λίγο μετά το τέλος της συνάντησης, σχηματίστηκαν πολλά “πηγαδάκια” έξω από το ξενοδοχείο. Υπάρχει ένας γενικός προβληματισμός… Δηλώσεις δεν θέλησε να κάνει κανείς.

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το PRESSARIS στο τραπέζι ρίχθηκαν οι λύσεις:

1. Η συγκρότηση άμεσα διοίκησης ή διοικούσας επιτροπής. “Την Παρασκευή πρέπει να υπάρχει διοίκηση και να πιάσει δουλειά…” όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Στο συμβούλιο εκτός από τον Αντώνη Ζαμπέτα αναμένεται να μετέχουν ο Άγγελος Σπυρίδων, ο Πάνος Στεφανίδης, ο εκπρόσωπος του ΑΣ και ένας ακόμη που θα αναζητηθεί στην ΓΣ της Κοινωνίας.

2. Να προσφύγει ο Άρης σε διοίκηση Πρωτοδικείου. Από τη Δευτέρα, μάλιστα, όπως τονίστηκε, λύση που είχε πολλούς υποστηρικτές, αλλά είχε και αντιρρήσεις.

3. Να μελετηθούν οι δυνατότητες υπαγωγής στο άρθρο 99. Μάλιστα παρουσιάστηκε διεξοδικά από τον Λάμπρο Σκόρδα επεξεργασμένο πλάνο με στοιχεία και αναλύσεις σχετικές με το συγκεκριμένο άρθρο.

4. Να παραμείνει το παρόν σχήμα με τους Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Γρόλλιο και να ενισχυθεί με κάποιους ακόμη παράγοντες για να “τρέξει” την ομάδα, αλλά εδώ υπήρχε γενικότερη απροθυμία και η πρόταση αυτή δεν προχώρησε.

5. Να καταφύγει ο σύλλογος στη λύση του δανείου, ως ενισχυτικού στην προσπάθεια, δάνειο που θα δώσει κάποιες σημαντικές οικονομικές ανάσες.

Σε ότι αφορά τις λύσεις Πρωτοδικείου και κυρίως άρθρου 99, ο Αντώνης Ζαμπέτας ήταν αρνητικός, ενώ όπως ειπώθηκε στα “πηγαδάκια” δεν τίθεται ούτε για αστείο θέμα με ΑΦΜ.

Γενικά υπήρχε προβληματισμός από όλους, χρήματα δεν συγκεντρώθηκαν, χρήματα δεν φαίνονται να έρχονται στο βαθμό που απαιτούν οι περιστάσεις (συγκεντώθηκαν αρχικά περίπου 100.000 ευρώ) και η διέξοδος στην έκδοση των διαρκείας με την ενεργή βοήθεια του κόσμου τονίστηκε με έμφαση. “Την Παρασκευή ή το αργότερο την Δευτέρα να τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας” τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Σε γενικές γραμμές, θεαματικό βήμα προς τα μπροστά δεν σημειώθηκε…

Όλα όσα ειπώθηκαν θα παρουσιαστούν στην συνέλευση της Πέμπτης στο Βελλίδειο. Παράλληλα αποφασίστηκε οι βετεράνοι να γραφούν συμβολικά στην ΚΜΑ, ώστε να προσεγγίσουν κι άλλο κόσμο.

Φεύγοντας όλοι υπογράμμιζαν ότι “Ο Άρης πρέπει να αποκτήσει διοίκηση για να προχωρήσει…”.

Αναλυτικά τι προηγήθηκε από νωρίς το βράδυ, όπως σας παρουσίασε το ρεπορτάζ το PRESSARIS:

Το ραντεβού ήταν στις 8 το βράδυ. Το προσκλητήριο σε όλους τους Αρειανούς παράγοντες που μπορούν να βάλουν πλάτη -και κυρίως το χέρι στην τσέπη- σε αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο ώρες.

Η παναρειανή συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, με ένα και μοναδικό σκοπό: να βρεθεί η λύση για τη σωτηρία του συλλόγου.

Το PRESSARIS ήταν από νωρίς εκεί όπου θα δοθεί μια ακόμη μεγάλη μάχη για την επιβίωση του Άρη. Η πρώτη άφιξη ήταν και συμβολική, σε μια περίοδο όπου το οικονομικό πρόβλημα είναι μείζον για τους κίτρινους. Ο υπεύθυνος του κιτρινόμαυρου λογιστηρίου Μπάμπης Κωτσιόπουλος με τον δικηγόρο Κώστα Παπαδόπουλου.

Οι αφίξεις συνεχίστηκαν επί μια ώρα μέχρι και λίγη ώρα μετά τις εννιά το βράδυ. Παρόντες στο προσκλητήριο με τη σειρά που κατέφτασαν στον τόπο της συνάντησης: Λάμπρος Σκόρδας, Νίκος Βογιατζής, Άγγελος Σπυρίδων, Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κλήμης Γούναρης, Πέτρος Γαβριηλίδης, Ισαάκ Ξανθόπουλος, Βασίλης Φουρλίγκας, Λεωνίδας Μπακούρας, Κώστας Δράμπης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Διονύσης Αριστοτελίδης, Ντίνος Μπαλλής, Τάσος Δεσύπρης, Σήμης Ηλιάδης, Πάνος Στεφανίδης, Νικήτας Ματθαίου, Νίκος Τσαρούχας, Γ. Σαμολαδάς, Σταύρος Λαμπριάκος, Ηλίας Φίτζιος,Αλέκος Κατσιαούνης, Αντώνης Ζαμπέτας, Νίκος Παπαδόπουλος κ.α.

Μέχρι τις 9 αναμενόταν και ο Λάμπρος Γράντας, ο οποίος δεν έδωσε το παρών μέχρι εκείνη την ώρα.

«Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα για τον Άρη. Ο σύλλογος εκπέμπει S.O.S» ήταν το δραματικό μήνυμα του Άγγελου Σπυρίδωνα, ενώ ο Γιάννης Βένος ευχήθηκε ότι: «Μακάρι σήμερα να δοθεί η λύση που περιμένουμε όλοι». Ο Ντίνος Κούης από την πλευρά του ομολόγησε ότι: «η αγωνία όλων μας είναι μεγάλη, όπως και η αποφασιστικότητα της κιτρινόμαυρης οικογένειας να βρεθεί λύση».

Ο πρώην πρόεδρος Νικήτας Ματθαίου παραδέχθηκε ότι: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πουν όλοι αυτοί οι Αρειανοί που συγκεντρώθηκαν για να σωθεί ο σύλλογος».

“Σήμερα πρέπει να υπάρξει λύση για να υπάρχει Άρης…” σχολίασε ο Πάνος Στεφανίδης. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ξεκίνησε η ευρεία συνάντηση. Με μοναδικό στόχο στην παρούσα φάση να συγκεντρωθούν χρήματα, να πάρει οξυγόνο ο σύλλογος και να προχωρήσει μακριά από το σκοτεινό τούνελ και το αδιέξοδο.

Σημαντική από κάθε άποψη χαρακτηρίζεται η εμπλοκή του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο τελευταίος έχει αναλάβει τον ρόλο του ανθρώπου που θα συσπειρώσει, αλλά και θα αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS στο τραπέζι θα πέσει με συγκεκριμένο σχέδιο η λύση του Πρωτοδικείου. Από κει και πέρα, μια από τις λύσεις που εξετάζονται είναι η εξασφάλιση δανείου, που θα έχει αντιστάθμισμα την εκχώρηση εσόδων από την νέα περίοδο.

Υπάρχει και η άποψη για υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99.

Όλα αυτά μπάινουν στο τραπέζι της σημερινής συνάντησης. Με ένα και μοναδικό προσανατολισμό: να είναι ο Άρης βιώσιμος, να υπάρχει… ζωή στον Άρη!

 

To Top