Ξεκινάει επαφές για 4ετή επέκταση με Μέσι η Μπάρτσα!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ήδη ένα μεγάλο έμβλημα της Μπαρτσελόνα και η καταλανική ομάδα τον κρατά μέχρι το τέλος της καριέρας του, αρχίζοντας ήδη τις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μπορεί η συμφωνία του Αργεντίνου σούπερ σταρ με τους «Μπλαουγκράνα» να λήγει το 2021, έχοντας παράλληλα οψιόν ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο από την πλευρά του παίκτη, αλλά ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου δεν έχει καμία διάθεση να περιμένει μέχρι τότε. Θέλει να ολοκληρώσει το σύγχρονο ποδοσφαιρικό «μύθο», με τον Μέσι να μένει για μια ζωή στο σύλλογο, κάτι που στις μέρες μας σπανίζει και είναι άξιο επαίνου.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπάρτσα, σύμφωνα με το ESPN, είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις συζητήσεις, για να υπογραφεί ένα εντελώς καινούργιο συμβόλαιο από φέτος. Αυτό θα έχει ισχύ για 4 χρόνια, φτάνοντας έως το 2023, όταν και ο ηγέτης της ομάδας θα έχει φτάσει αισίως τα 36 του χρόνια. Ο ίδιος ο Μπαρτομέου είχε γνωστοποίησει, άλλωστε, την πρόθεσή του τον περασμένο Απρίλιο και μοιάζει να προχωρά στη δράση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το 2004, όταν και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ο Μέσι έχει συμφωνήσει συνολικά με 10. Όταν συμπληρωθεί η… ενδεκάδα συμβολαίων, θα είναι και έτοιμος για την απόλυτη αποθέωση, κλείνοντας μια ένδοξη καριέρα στο «Καμπ Νου».

To Top