ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ξιφασκία: Νέες επιτυχίες και μετάλλια για τους νεαρούς αθλητές του Άρη! (photos)

Νέες επιτυχίες που συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση μεταλλίων πέτυχαν οι νεαροί αθλητές του τμήματος ξιφασκίας του Άρη!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά: «Πραγματοποιώντας θαυμάσια εμφάνιση η ομάδα αγοριών του ΑΡΗ, απαρτιζόμενη από τους Γκυ Λεωτόν, Θωμά Γρόλλιο, Χρήστο Σουσούρα και Τίμο Γιακουστίδη, κατέλαβε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, στο ομαδικό, αγωνιζόμενη στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα.

Η ομάδα κοριτσιών, απαρτιζόμενη από τις Αναστασία Φραγγοπούλου, Νικολέτα Τζιώκου και Εβίτα Καβέλη, κατέλαβε την τέταρτη θέση, αγωνιζόμενη στο μικρό τελικό του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κορασίδων.

Οι ξιφαθλητές και ξιφαθλήτριές μας, που απαρτίζουν το νεοσυσταθέν τμήμα του ΑΡΗ (από το έτος 2017), πέτυχαν ανάλογες διακρίσεις και στο ατομικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα η Αναστασία Φραγγοπούλου αγωνίστηκε στον τελικό καταλαμβάνοντας τελικά τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Γκυ Λεωτόν κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο και ο Θωμάς Γρόλλιος την 8η θέση.

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα, ο Γκύ Λεωτόν (γεννημένος το έτος 2006) είναι στην 1η θέση της πανελλήνιας γενικής κατάταξης στους παίδες και ο Θωμάς Γρόλλιος στην 7η Θέση (γεννημένος το έτος 2008). Στις κορασίδες η Αναστασία Φραγγοπούλου (γεννημένη το έτος 2007) καταλαμβάνει την 3η θέση στην πανελλήνια γενική κατάταξη κορασίδων.

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται και θα κορυφωθούν με τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών μας σε ειδικό προπονητικό κάμπ από τις 12 έως τις 17 Ιουνίου, υπό την επίβλεψη του, επί εννέα συνεχή έτη, πρωταθλητή Ελλάδας.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των ξιφαθλητών και ξιαφαθλητριών του ΑΡΗ στο 1ο ΘΕΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ του ΑΡΗ, το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Καλύβα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Ένα κάμπ το οποίο πλέον θα θεσμοθετηθεί και φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης ξιφαθλητών και ξιφαθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

To Top