Οικονόμου στο PRESSARIS: “Δεν θα έχουμε συγκρίσεις και επηρεασμούς. Κάθε περίπτωση θα κριθεί ξεχωριστά”

Ο νομικός του Άρη, Γιώργος Οικονόμου που ασχολείται ενδελεχώς με την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 μίλησε στο PRESSARIS για το τι μπορεί να σημαίνει η σημερινή απόφαση για την ΠΑΕ σε σχέση με την προσπάθεια που κάνει προς την ίδια κατεύθυνση το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε αρχικά πως “δεν θα έχουμε συγκρίσεις και επηρεασμούς. Είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχουν ομοιότητες, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή υπόθεση και θα κριθεί ξεχωριστά”.

Ρωτήθηκε τι κάνει τις δύο υποθέσεις διαφορετικές και απάντησε: “Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, διότι είναι δικαστικά θέματα και δεν πρέπει να προκαταλάβουμε ούτε τον κόσμο, ούτε το δικαστήριο. Ούτε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Να δούμε τι ακριβώς λέει η απόφαση για το ποδόσφαιρο, το σκεπτικό. Γιατί ο νόμος είναι νόμος, οι προϋποθέσεις είναι οι ίδιες για κάθε περίπτωση και κρίνονται από το δικαστήριο. Τώρα για το τι θα γίνει στο μπάσκετ, εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να έχουμε “παγώσει” σήμερα με όλο αυτό το κλίμα, είναι κυρίως η στενοχώρια για την ομάδα του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι έχουμε τις προϋποθέσεις και αυτό θα κριθεί στις 13 Δεκεμβρίου”.

 

To Top