ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι αποδεσμεύσεις και η μεγάλη ανάγκη του Άρη για ενίσχυση

Οι αποδεσμεύσεις θα δώσουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση στον Άρη για να πραγματοποιήσει τις μεταγραφές που θέλει τον Ιανουάριο, όμως εμφανίζουν δυσκολίες και οι “κιτρινόμαυροι” πρέπει πάση θυσία να ενισχυθούν σε συγκεκριμένες θέσεις!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Σίγουρα, αρκετά θα εξαρτηθούν ως προς τις μεταγραφές από τον αριθμό των παικτών που θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα τον Ιανουάριο και τα χρήματα από τα συμβόλαια που θα εξοικονομηθούν.

Το σίγουρο όμως είναι πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές σε καίριες θέσεις της ενδεκάδας, είτε προχωρήσουν, είτε όχι άμεσα οι αποδεσμεύσεις.

Για παράδειγμα, θεωρείται βέβαιο πως ο Άρης έχει την ανάγκη να αποκτήσει έναν ακόμα αμυντικό μέσο για να “θωρακίσει” ακόμα περισσότερο τη μεσαία του γραμμή, αλλά και παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Μιχάι Κόρχουτ, που έχει τραβήξει φέτος το… κουπί. Και όποτε απουσίασε κλήθηκε ο Σάσα, αφήνοντας τη φυσική του θέση.

Ενίσχυση θα υπάρξει εν τέλει και στην θέση του τερματοφύλακα, παρότι το τελευταίο διάστημα μπήκε στο… συρτάρι ο συγκεκριμένος φάκελος. Η εμφάνιση του Κουέστα στην Κρήτη προβλημάτισε τους ιθύνοντες της ομάδας, που το σκέφτονται σοβαρά και πάλι την προοπτική να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή για τα γκολπόστ.

Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ενίσχυση και στην κορυφή της επίθεσης. Παρ΄όλα αυτά οι διαθέσιμες επιλογές και κυρίως όσες μπορεί να προσεγγίσει οικονομικά ο Άρης δεν είναι πολλές. Επομένως δεν είναι και τόσο εύκολο να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης και μάλιστα να υπάρχει σιγουριά για τις δυνατότητές του. Ωστόσο, η αναζήτηση έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται…

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν το ζητήσει ο Μίχαελ Ένινγκ ή αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται και υπάρξει χώρος για νέα προσθήκη…

To Top