ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Κύπριοι μιλούν για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για Παντελίδη!

Ο Σάββας Παντελίδης υπέβαλλε χθες το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα στον Βόλο την παραίτησή του στην ΠΑΕ Άρης, με κυπριακά ΜΜΕ να μιλούν από την Παρασκευή για ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Έλληνα προπονητή!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του alphanews.live…

“Από το απόγευμα της Παρασκευής (30/08) ο Σωφρόνης Αυγουστή αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα. Ο Πέτρος Κονναφής βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του διάδοχου του Σωφρόνη για τον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της ιστοσελίδας μας ο Σάββας Παντελίδης του Άρη Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα για να διαδεχθεί τον Κύπριο τεχνικό στην ομάδα της Λεμεσού. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε ο Κονναφής είχε ήδη μια πρώτη επικοινωνία με τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Πρόκειται για 54χρόνο Ελλαδίτη τεχνικό ο οποίος στη θητεία του πέρασε από τον πάγκο 14 ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου ενώ ποτέ δεν έχει εργαστεί στο εξωτερικό, έτσι, ο Απόλλωνας αν ολοκληρωθεί η πρόσληψη του θα αποτελέσει το πρώτο εγχείρημα του Παντελίδη εκτός Ελλάδος.

Φυσικά, η περίπτωση του 54χρόνου μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη Θεσσαλονίκης”.

To Top