ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι μετοχές στον κόσμο! Ξεκινά από σήμερα η αύξηση μετοχικού της ΚΑΕ: “Έλα να ζήσουμε τον Άρη”!

Η ώρα του κόσμου έφτασε! Ξεκινά από σήμερα η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ Άρης, στην οποία συμμετέχει και ο κόσμος της ομάδας.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ αναφέρει:

Στη συνέντευξη Τύπου η οποία έλαβε χώρα στις 23/02, η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν οι φίλοι της ομάδας, κάτι που είχε εγκρίνει η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, τον Ιούλιο του 2020.

Ο κόσμος του ΑΡΗ γίνεται «ένα» με την ομάδα μπάσκετ, έχοντας τη δυνατότητα να γίνει συμ-μέτοχος στην ΚΑΕ. Από σήμερα (Πέμπτη 03/03), οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να αγοράζουν μετοχές της εταιρείας, καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό της VIVA Wallet:

GR31 7010 0000 0007 8784 2972 609

Ενημερώνουμε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και δεύτερος λογαριασμός, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φίλοι της ομάδας μας. Με την κατάθεση του ποσού, ο V.SH. (ψηφιακός μέτοχος) στέλνει email με την κατάθεση και τα στοιχεία επικοινωνίας του στο [email protected], με θέμα «ΑΜΚ ΚΑΕ ΑΡΗΣ».

Η άντληση κεφαλαίων αφορά στο ποσό των 500.000€ και έχει χρονικό ορίζοντα έξι μηνών. Βέβαια, είναι ευχής έργον, η εν λόγω αύξηση να καλυφθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε οι φίλοι του ΑΡΗ να αποκτήσουν άμεσα τις μετοχές και η ομάδα μας να πάρει μία βαθιά οικονομική ανάσα, σε μία πολύ δύσκολη, λόγω πανδημίας και οικονομικής κρίσης, εποχή.

Κάθε μετοχή κοστίζει 10 ευρώ και η μίνιμουμ συμμετοχή είναι η αγορά δύο μετοχών. Υπενθυμίζουμε ότι με την επίτευξη του στόχου άντλησης του ποσού 500.000€, το 100% του ποσού προϋπολογίζεται να πάει σε έκδοση νέων μετοχών. Ταυτόχρονα η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα εκδώσει σε κάθε V.SH. (ψηφιακό μέτοχο) την προσωπική του YELLOW CARD, η οποία θα περιέχει τα ΑΤΗ token που θα αντιστοιχούν στο συνολικό ποσό κατάθεσής του.

Έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από το παρελθόν, ο ΑΡΗΣ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεί όρθιος και να γίνει η εταιρεία βιώσιμη και ελκυστική για κάποιον που θα θελήσει να γίνει μεγαλομέτοχός της. Σ’ αυτήν την προσπάθεια, από σήμερα συμμετέχει ενεργά ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος δεν την άφησε στα δύσκολα και πλέον γίνεται συμ-μέτοχος για να ξεκινήσει η αναγέννηση του Αυτοκράτορα.

Έλα να ζήσουμε τον ΑΡΗ που ονειρεύεσαι!

To Top