ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι ομάδες της Basket League ακύρωσαν την απόφαση αποβολής του Άρη

Οι ομάδες της Stoiximan Basket League ακύρωσαν την απόφαση αποβολής της ΚΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, με ψήφους 8-4 οι ομάδες της Stoiximan Basket League καταψήφισαν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για αποβολή του Άρη, της ΑΕΚ, της Λάρισας και του Απόλλωνα Πάτρας σε μία σύσκεψη που κράτησε σχεδόν έξι ώρες. Όλες οι ομάδες βρέθηκαν στη διαδικασία με τους εκπροσώπους τους.

Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζεται η διαδικασία για την αδειοδότησή τους ώστε να συμμετάσχουν κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα.

Οι αποφάσισαν πως στον τωρινό κανονισμό υπάρχουν σημαντικά κενά και πως πρέπει το επόμενο διάστημα να υπάρξουν αλλαγές, για να αποφευχθούν παρόμοια λάθη στο μέλλον. Μάλιστα, η σχετική διαδικασία έχει ήδη ανοίξει από την ΕΕΑ.

Από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου δήλωσε: “Δεν επέρχονται συνέπειες μη αδειοδότησης των ομάδων, συνεχίζουμε κανονικά. Προς τιμήν τους όλα τα μέλη του ΕΣΑΚΕ έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν κενά στον κανονισμό, πρέπει να τον αλλάξουμε για να μην υπάρχουν λάθη. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ένας νέος κανονισμός, θα τον φτιάξουμε. Από εδώ και πέρα έχουμε διαδικασία ενώπιον της ΕΕΑ”.

To Top