Οι σκέψεις του Σίμου για το ματς με τον Άρη – Τι δοκίμασε

Ο ΟΦΗ φουλάρει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Γιώργο Σίμο να καταστρώνει τα πλάνα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σύμφωνα με το gentikoule.gr:

“Ο 41χρονος τεχνικός μετά και την απουσία του Αντίλ Ναμπί καλείται να αλλάξει την ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι της Λαμίας αλλά και της ΑΕΚ.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο Γιώργος Σίμος έκανε ορισμένες δοκιμές για το αρχικό σχήμα της ομάδας στο παιχνίδι του Σαββάτου, αφήνοντας παράλληλα και ανοιχτές τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και παράλληλα του δεξιού μπακ.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος Σίμος στις πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα αναμένεται να ξεκινήσει τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια με τον Κοροβέση να είναι ο σίγουρος για το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Γιαννούλη στο κέντρο της. Το πρώτο ερωτηματικό είναι ο παρτενέρ του έμπειρου αμυντικού με τον Νάστο και τον Κουτρουμπή αλλά και τον Μαρινάκη να διεκδικούν την θέση. Αυτό θα κρίνει και το δεξί άκρο της άμυνας αφού αν δεν αγωνιστεί στόπερ ο Μαρινάκης τότε θα επιστρέψει στην δεξιά πλευρά.

Στην μεσαία γραμμή φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα γαι τον ΟΦΗ, αφού οι Σακόρ, Νέιρα δεν φαίνεται να αλλάζουν θέση, ενώ την θέση του Ναμπί φαίνεται ότι θα καλείψει ο Τσιλιανίδης κάτι που είχε κάνει και στο ματς με την Καβάλα. Αυτό δίνει προβάδισμα και στον Φερέιρα να ξεκινήσει στα δεξιά, παρότι υπάρχουν και οι Ντίνας, Βαζ.

Αριστερά ο Σεμέντο δεν φαίνεται να χάνει την θέση του στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης έχει πάρει ο Μάνος, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρο αυτό μιας και η θέση αυτή έχει μοιρασμένες πιθανότητες…”

To Top