Οι 25 τυχεροί που κέρδισαν τα διαρκείας για το μπάσκετ του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τους 25 τυχερούς που κέρδισαν εισιτήρια διαρκείας για το Β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά: «Ένας φίλος του ΑΡΗ από τις Σέρρες, αγόρασε 4 εισιτήρια διαρκείας Β΄ Γύρου στις θύρες 5-6 κι ένας φίλαθλος της ομάδας μας από την Αθήνα, προχώρησε στην αγορά 1 εισιτηρίου διαρκείας στην ίδια θύρα. Αμφότεροι ζήτησαν να δοθούν σε φίλους της ομάδας μας που είναι, είτε άνεργοι, είτε πολύτεκνοι, είτε μαθητές-φοιτητές. Μετά από κλήρωση που έγινε, οι 5 τυχεροί που κερδίζουν τα εισιτήρια διαρκείας Β’ Γύρου, είναι οι εξής:

Νικόλας Κιτσοκώστας, Δημήτρης Παπαγιάγκου, Ιωάννης Μιμίκος, Σοφία Ασκερίδου και Χαράλαμπος Ηρωγλίδης.

Φίλοι της ομάδας μας από τη Ρόδο, αγόρασαν 20 εισιτήρια αυριανού (18/11, 15:45) αγώνα με τη Λάρισα και εξέφρασαν την επιθυμία τους να κληρωθούν για ανέργους, φοιτητές και μαθητές. Μετά από κλήρωση που έγινε, οι 20 τυχεροί που κερδίζουν τα εισιτήρια για το κρίσιμο παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, είναι οι εξής:

Εμμανουήλ Πατεράκης, Θεοφάνης Κατσαρός, Μάριος Τζίτζιος, Μπάμπης Γραμματίκας, Βασίλειος Παναγιωτίδης, Δημήτριος Γκλαβίνης, Μιχάλης Αναστασιάδης, Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος, Κυριάκος Σουσλόγλου, Θεόδωρος Πατέικας, Χριστόφορος Τσουκαλάς, Βασιλική-Ίρις Λουκίδου, Γεώργιος Δελής, Χρήστος Κουτσομιχάλης, Γεωργία Κουμπούρη, Χρυσούλα Κεχαγιά, Γιώργος Σαραντινέλλης, Ελευθέριος Κλώνος, Νικόλαος Ορφανοπουλος και Δημήτρης Ζιώρης.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τη Λάρισα από τη μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ARIS BC Boutique «The Legend Store», από τις 12:00 έως τις 20:00. Αύριο (18/01), θα είναι ανοικτή από τις 11:00».

To Top