Ολιβέιρα: «Λάθος μας ότι παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι του Άρη»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μετά από αρκετούς μήνες έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε στο ντέρμπι με τον Άρη και μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως βίωσε την επιστροφή του στον αγώνα με τον Άρη: «Ήταν ο πρώτος μου μεγάλος τραυματισμός και ήταν δύσκολος για εμένα, πλέον όμως ανήκει στο παρελθόν, είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα έχοντας την βοήθεια απ’όλη την ομάδα μου, σίγουρα θα ήθελα ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε ένα ντέρμπι, με χαροποιεί όμως ότι μπήκα ξανά στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι του δίδαξε η εμπειρία με τον τραυματισμό: «Αυτή η περίοδος με έκανε να σκεφτώ και να βελτιώσω πολλά, αυτό που μου δίδαξε είναι ότι πρέπει να δουλεύω περισσότερο και να έχω μεγαλύτερη αντοχή, μέχρι τώρα δούλευα πολύ στην προπόνηση αλλά πλέον θα το κάνω ακόμη περισσότερο. Μπορεί αυτές οι περιπέτειες να είναι σκληρές και δύσκολες, αφήνοντάς σε έξω για 6-7 μήνες, σε κάνουν όμως και πιο δυνατό για τα όσα αντιμετωπίσεις στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο, υπήρξαν πολλές μονομαχίες και νεύρα, κάτι που ήθελε ο αντίπαλος, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι έχοντας και κάποιες ευκαιρίες, η κόκκινη όμως μας δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Το λάθος είναι που παρασυρθήκαμε στο παιχνίδι που επιδίωξε ο Άρης».

Για την ένταξή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και τον ρόλο που έχει: «Συνολικά η ομάδα κάνει μία καλή σεζόν, έχει να κάνει με λεπτομέρειες που μας άφησαν μακριά από την κορυφή όπου χάσαμε αρκετούς βαθμούς, συνολικά η ομάδα έχει κάνει καλές εμφανίσεις, θυμάμαι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που το ελέγχαμε αλλά δεν το κερδίσαμε ώστε να μειώσουμε την απόσταση από την κορυφή, έχω διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Άκπομ και τον Τσόλακ αλλά νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για τον προπονητή».

To Top