Οριστικά εκτός υποψηφιότητας για το Euro 2020 η Ελλάδα

Εγκαταλείφθηκε και τυπικά το ενδεχόμενο κατάθεσης υποψηφιότητας για να φιλοξενηθούν αγώνες του Euro 2020 στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Σαρρής το ΔΣ της ΕΠΟ.

Όνειρο ήταν και πάει. Βλέποντας πως ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες επιτυχίας, ο Γιώργος Σαρρής ενημέρωσε το ΔΣ της ΕΠΟ κατά τη σημερινή συνεδρίαση πως εγκαταλείπεται και τυπικά η σκέψη κατάθεσης υποψηφιότητας για να φιλοξενηθούν αγώνες του Euro 2020 στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ενημέρωσε για την αρνητική απάντηση του Φερνάντο Σάντος στην πρόταση ανανέωσης συνεργασίας που του έγινε και παράλληλα εξουσιοδοτήθηκε να βρει αντικαταστάτη.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, έκανε δεκτή την πρόταση να διεξαχθεί το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League το καλοκαίρι του 20014 (αγωνιστικά τεστ, εξετάσεις κλπ.) από τον κ. Πιερλουίτζι Κολίνα, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA.

Τέλος, ορίστηκαν οι επικεφαλής στις γεωγραφικές περιφέρειες γιατην εκπαίδευση των διαιτητών. Οι περιφερειάρχες που ορίστηκαν είναι οι: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας) στην 1η, Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) στη 2η, Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) στην 3η, Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας) στην 4η και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) στην 5η περιφέρεια.

πηγή: sportfm.gr

To Top