Οριστικά στη Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος

Εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά με 1-0 γνώρισε ο Πανιώνιος, αποτέλεσμα που τον κρατά στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ήθελε μόνο την νίκη για να πάρει το εισιτήριο ανόδου αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό. Στο 24ο λεπτό, η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το φάουλ του Ζέλο σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 43′, ήταν η σειρά του Πανιωνίου να αγγίξει το γκολ, με το εξ επαφής σουτ του Πίσπα να αποκρούει σωτήρια ο Μιχελής.

Και ενώ ο Πανιώνιος πίεζε για το γκολ, η Κηφισιά κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας και κοντινό πλασέ του Τετέι. Μέχρι το τέλος, ο Πανιώνιος πίεσε ασφυκτικά για την ανατροπή, ωστόσο εκείνη δεν ήρθε με τους Νεοσμυρνιώτες να μένουν εκτός.

Η βαθμολογία του Νότιου Ομίλου
1. Κηφισιά 9 (5-0)
2. Ηρόδοτος 7 (3-0)
3. Πανιώνιος 6 (3-3)
4. Θύελλα Ραφήνας 1 (0-3)
5. Ζάκυνθος 0 (1-6)

Η τελευταία (5η) αγωνιστική:
Κηφισιά -Ηρόδοτος
Ζάκυνθος – Θύελλα Ραφήνας
Ρεπό: Πανιώνιος

To Top