Οριστικά στο ΟΑΚΑ και οι τρεις επόμενοι εντός έδρας αγώνες της Εθνικής

Οριστικά στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν και οι τρεις επόμενοι αγώνες της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2020. Παρά τις προσπάθειες της ΕΠΟ να μεταφερθεί η έδρα της Εθνικής στο Ηρακλείο, τα έργα στο στέγαστρο του Παγκρητίου δεν ολοκληρώθηκαν εγκαίρως και ως εκ τούτου μετά τους αγώνες με Ιταλία και Αρμενία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει στο ΟΑΚΑ και τα ματς με Λιχτενστάιν (08/09, 21:45), Βοσνία/Ερζεγοβίνη (15/10, 21:45) και Φινλανδία (18/11, 21:45).

Αυτό επιβεβαιώθηκε από την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη διάθεση των εισιτηρίων για τους τρεις προαναφερθέντες αγώνες, με τη σημείωση ότι αυτοί θα φιλοξενηθούν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας διάθεσης εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας με το Λιχτενστάιν (08/09, 21:45), τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη (15/10, 21:45) και τη Φινλανδία (18/11, 21:45) στο ΟΑΚΑ για τα European Qualifiers, ενόψει της τελικής φάσης του επετειακού EURO 2020.

Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων για τους προαναφερθέντες αγώνες των European Qualifiers βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pame-ethniki.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα πραγματοποιείται από τον Σταθμό Ειρήνη στις 07/09, 10:00 – 18:00 και στις 08/09 από τον Σταθμό Ειρήνη 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα Ελλάδας-Λιχτενστάιν & από τη Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα (θα διατίθενται εισιτήρια-και για τους τρεις αγώνες).

– Οι τιμές των εισιτηρίων για καθένα από τους τρεις αγώνες είναι 10€, 15€.

– Για τους μικρούς φίλους και φίλες της Εθνικής ηλικίας έως 17 ετών, θα εκδοθεί παιδικό εισιτήριο με έκπτωση έως 50%.

– Η έκδοση παιδικού εισιτηρίου είναι δυνατή και διαδικτυακά.

– Για τους φίλους της Εθνικής Ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τους τρεις αγώνες (με Λιχτενστάιν, Βισνία./Ερζεγοβίνη και Φινλανδία) υπάρχει ειδικό «πακέτο» προσφοράς: Ο πρώτος αγώνας στην αρχική τιμή, ο δεύτερος με έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής και ο τρίτος αγώνας δωρεάν.

Οδηγίες προς κατόχους εισιτηρίων
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους και μόνο.

Δεν επιτρέπεται να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτήν που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, οι κάτοχοι εισιτηρίων παρακαλούνται θερμά να προσέλθουν εγκαίρως στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα συνωστισμού.

Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.

Οι φίλοι και φίλες της Εθνικής με κινητικά προβλήματα, θα εισέλθουν από τη θύρα 1

To Top