Οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα της Τούμπας, το μέχρι στιγμής δίλημμα του Τερζή

Η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Τόλη Τερζή να αποφασίζει οριστικά για τις επιλογές του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο 48χρονος προπονητής αναμένεται σήμερα να “κλειδώσει” την αρχική του ενδεκάδα, η οποία δεν αναμένεται να έχει και πολλές αλλαγές συγκριτικά με το προηγούμενο ματς και την εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0.

Για την ακρίβεια, μεσοαμυντικά δεν θα υπάρξει καμία διαφοροποίηση, καθώς ο Άρης θα παρουσιαστεί με τον Κουέστα στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα τους Σούντγκρεν-Βέλεθ-Ροζ-Κόρχουτ και στη μεσαία γραμμή τους Σάσα-Ματίγια.

Το δίλημμα μέχρι στιγμής είναι ο παίκτης πίσω από τον Ιντέγε στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με τους Ντιγκινί και Φετφατζίδη να έχουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε χρησιμοποιηθεί ο Γκάμα, όμως παραμένει ερωτηματικό αν ο προπονητής του Άρη εμπιστευτεί για αυτό το ματς ξανά τον Πορτογάλο ή τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο, επιλέγοντας κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή του για την θέση αυτή.

Άρα το δίλημμα που τίθεται μέχρι στιγμής είναι, Γκάμα στο αρχικό σχήμα ή κάποιος εκ των Μαντσίνι ή Μαρτίνες σε αυτό, με τον Τόλη Τερζή να καλείται να δώσει την απάντηση…

To Top