ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ούγγρος δημοσιογράφος: “Σύγχρονος φουλ μπακ και παίκτης του προπονητή ο Κόρχουτ”

Ο Ούγγρος δημοσιογράφος της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας της χώρας Nemzeti, Tαμάς Χούμπερτ μίλησε για  τον Μιχάλι Κόρχουτ που ετοιμάζεται να υπογράψει στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Κορχούτ:

Είναι ένας καλός παίκτης με αρκετά δυνατά σημεία. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ως εξτρέμ. Μπορεί να παίξει και σαν σέντερ μπακ αν χρειαστεί.  Μπορεί να βοηθήσει επιθετικά. Μπορεί να παίξει

-Για τα καλά του στοιχεία:

Ήταν διεθνής παίκτης. Είναι επιθετικός και αμυντικός. Δεν είναι τόσο γρήγορος και είχε έναν σοβαρό τραυματισμό την περσινή χρονιά. Επέστρεψε στην ομάδα από τον τραυματισμό, αλλά έγινε ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν είναι τόσο νέος. Δεν μπορεί να εξελιχθεί τόσο στο μέλλον. Έχει δείξει ήδη ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει.

-Για το αν επανήλθε:

Είναι παίκτης προπονητή. Έχει πάντα πολύ καλή σχέση με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Δίνει πολύ καλά πράγματα στην άμυνα και ακολουθεί το πλάνο του. Επέστρεψε πια κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας μετά την ανάρρωση του.

-Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και αν μπορεί να σταθεί στον Άρη:

Στο ελληνικό πρωτάθλημα νομίζω ότι μπορεί να παίξει το επίπεδο που θα του ζητηθεί. Σε ένα διεθνές επίπεδο έχει χρησιμοποιηθεί. Έχει εμπειρία και διεθνή εμπειρία. Είχε παίξει στο Ισραήλ που οι διαφορές δεν είναι πολλές με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είχε παίξει και στο Euro. Έχει πολλές παραστάσεις. Εφόσον παίζει στην Ελλάδα και έχει συμμετοχές μπορεί να τον καλέσει και πάλι ο ομοσπονδιακός στην Εθνική.

-Για την καλύτερη στιγμή του Κόρχουτ:

Εκείνη τη στιγμή η ομάδα της Ουγγαρίας ήταν η καλύτερη ομάδα μας την τελευταία δεκαετία. Είναι καλός παίκτης στην εθνική μας ομάδα. Πολύ δυνατή για τα επίπεδα της Ουγγαρίας. Η θέση του αριστερού μπακ ήταν πιο περιορισμένη παλιά, ενώ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μπορεί να σου αλλάξει ολόκληρη την ροή του παιχνιδιού.

To Top