ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ούτε τα προσχήματα! Ωμά”σπρώχνει” τον Ζέρβα ο μηχανισμός του “χαλίφη”! Το… παόκι και το περιπολικό δώρο!

 Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα τις τελευταίες ώρες! Ο “χαλίφης” έχει δώσει το… δαχτυλίδι για την “κατάληψη” του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και με μπαράζ δημοσιεύσεων, αλλά και έντονη δράση στο παρασκήνιο, ο γνωστός μηχανισμός “σπρώχνει” το… εκλεκτό “παόκι”!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με φόντο τις εκλογές της Κυριακής στον Δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να “πριμοδοτηθεί” ο Ζέρβας και να εξελιχθεί ο ευσεβής πόθος τους (που έφαγε τα μούτρα του στο κιτρινόμαυρο ανάχωμα) “μια πόλη-μια ομάδα”!

Η… γραμμή δόθηκε από την κορυφή της πυραμίδας, εδώ και μερικές μέρες, με απίστευτες ιστορίες που ξεκινούν από το… περιπολικό δώρο (κάτι σας θυμίζει;) μέχρι την εντολή να ριχθεί στα… τάρταρα ο Ορφανός, για τα… μάτια του ανθρώπου που πιστεύουν ότι θα κάνει την “δουλειά”…

Τις τελευταίες ώρες προκύπτουν ένας βομβαρδισμός δημοσιευμάτων που επιχειρούν τον… άφθαρτο (αν και επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο!!!) Ζέρβα να το αγιοποιήσουν! Κυνικά δημοσιεύματα που δίνουν “γραμμή” να ψηφίζουν τον Ζέρβα, ο οποίος ήταν από τα πρωτοπαλίκαρα της κατασκευής με κρατικά χρήματα του κλειστού γηπέδου της Πυλαίας, έχει ζητήσει την διάλυση του Άρη και είναι κατά τα λεγόμενα των “αγιογράφων” το καλύτερο “παόκι”.

Η ιστορία του “όπου φυσάει ο άνεμος” πολιτικά Ζέρβα ξεκινάει τον Οκτώβριο του 2018 όταν με σαφείς εντολές ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, σε μία χλιδάτη εκδήλωση στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς” (πού αλλού;). Από τότε, τον… φυσούσε τον παρά, που λέει κι ο απλός λαός.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Μακεδινία”: “Έκτοτε και για περίπου ένα εξάμηνο επιδόθηκε σε μια ιδιαίτερα προσεγμένη αλλά και εξόχως πολυδάπανη προεκλογική εκστρατεία, η οποία αρκετές φορές ξέφευγε από τα γνωστά προεκλογικά πλαίσια. Όπως για παράδειγμα όταν έφτασε στο σημείο να δωρίσει ένα περιπολικό σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι την αγορά τη χρηματοδότησαν φίλοι του (σημ. PRESSARIS: ποιοι ήταν τελικά οι φίλοι του αυτοί;) ή όταν διοργάνωσε συσσίτια σε συνεργασία με τη μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Όλες του οι δράσεις διαφημίζονταν με χορηγούμενες αναρτήσεις στα social media και τεράστιες δημοσιεύσεις σε τοπικά έντυπα. Ταυτόχρονα, από καιρό τα αθλητικά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης έδιναν καθαρά γραμμή υπέρ του Ζέρβα. «Είναι καλό παιδί, είναι και Παόκι», έλεγαν από το πρωί ώς το βράδυ γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί από όλο το πολιτικό φάσμα, ακόμη κι από την άκρα δεξιά, οι οποίοι του έχτιζαν το προφίλ του «original Παοκτσή»”.

Στη συνέχεια ήρθε η μεγάλη… κωλοτούμπα με την παγκόσμια “πρώτη”, σύνδεσμος φιλάθλων να “σπρώχνει” ανοιχτά τον κόσμο της ομάδας στον Ζέρβα. Η “γραμμή” είχε δοθεί από ψηλά!

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μακεδονία”: “Ωστόσο σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Ζέρβας φαινόταν στην τέταρτη, πέμπτη θέση. Μπροστά του είχε τον Ταχιάο, ο οποίος ήταν σε όλες τις μετρήσεις ήταν σταθερά πρώτος και ακολουθούσαν οι Γιώργος Ορφανός, Κατερίνα Νοτοπούλου και ορισμένες φορές και ο Σπύρος Βούγιας. Μάλιστα, ο Ορφανός θεωρούνταν ο εκλεκτός της οικογένειας του ΠΑΟΚ, λόγω και της συμμετοχής του Γιώργου Κούδα στο ψηφοδέλτιό του.

Όμως, αίφνης, την περασμένη Πέμπτη η «Θύρα 4» εξέδωσε μια ανακοίνωση, με την οποία επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Ορφανού, τον οποίο αποκαλούσε «φάντασμα του παρελθόντος» και «τρισκατάρατο» που έρχεται να εκμεταλλευτεί το νταμπλ του ΠΑΟΚ.

Σχετικά με τους λόγους που προκάλεσαν αυτήν την ανακοίνωση, έχουν ειπωθεί πολλά. Γεγονός είναι όμως ότι, δεδομένης της βραχείας κεφαλής με την οποία ο Ζέρβας κέρδισε τη δεύτερη θέση από τον Ορφανό, κάθε τι, πόσο μάλλον μια παρέμβαση του μαζικότερου οπαδικού συνδέσμου της πόλης έπαιξε ασφαλώς καταλυτικό ρόλο”.

Τελευταίο κρούσμα η ωμή αβάντα του “Εθνους”, της εφημερίδας του “χαλίφη”… Η αγιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο…

Δείτε εδώ:

 

To Top