ΜΠΑΣΚΕΤ

Υπόθεση Μποχωρίδη: Ποιος θα κερδίσει; Το χρήμα ή το συναίσθημα;

Χρήμα ή συναίσθημα; Τι θα επικρατήσει στην υπόθεση Μποχωρίδη; Θα κερδίσουν αυτοί που βάζουν “τρικλοποδιές” ή αυτό που νιώθει ο Άρης για τον παίκτη και ο παίκτης για τον Άρη;

Ο Άρης έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα τον Λευτέρη Μποχωρίδη ως τον παίκτη που θέλει η ομάδα να έχει σημείο αναφοράς. Του έχει δώσει τον χώρο και τον χρόνο για να τον στηρίξει στην προσπάθεια που ο ίδιος θέλει να κάνει για την επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Του έχει καταθέσει δύο φορές βελτιωμένη οικονομική πρόταση. Απέσυρε την πρόταση για το τριετές συμβόλαιο, δέχθηκε να συζητήσει με τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του για συμβόλαιο δύο ετών και παρότι και ο Μποχωρίδης έδειξε αρχικά θετικός στην τελική πρόταση που του παρουσιάστηκε, το “ναι” έγινε “όχι”, διότι ο εκπρόσωπός του πιέζει σε μια διαφορετική λύση, προτάσσοντας το οικονομικό – και μόνο – συμφέρον του παίκτη.

Ο Άρης μοιάζει να βρίσκεται και πάλι μπροστά σε μια κατάσταση τεχνητής πίεσης και εκβιασμού. Δεν πρόκειται να υποκύψει, όπως δεν το έκανε με όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις αυτό το καλοκαίρι, αποκτώντας τους παίκτες που ήθελε, με τον τρόπο που η φιλοσοφία της διοίκησης και του τεχνικού τιμ επιτάσσει.

Πλέον είναι στο χέρι του παίκτη να πάρει μια απόφαση. Θέλει να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη και να γίνει και πάλι μέλος της ομάδας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, με έναν προπονητή που γνωρίζει άριστα και με μια διοίκηση που ότι έχει πει το έχει πράξει ή όχι;

Έφτασε η ώρα των αποφάσεων και των πράξεων, η ώρα του συναισθήματος, η ώρα που θα πρέπει να κερδίσει αυτό που νιώθει ο Άρης για τον παίκτη και ο παίκτης για τον Άρη… Στο χέρι του Μποχωρίδη είναι.

To Top