“Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να πανηγυρίζει για την σωτηρία του”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος συνεχάρη τους παίκτες και τον κόσμο του Άρη για την επίτευξη του στόχου αλλά τόνισε πως δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς γιατί οι κίτρινοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα πρέπει να διεκδικούν μεγάλα πράγματα.

Ο προπονητής των κίτρινων δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήμασταν αυτές τις μέρες μαζί και τα έξι παιχνίδια που δώσαμε

Καταφέραμε να κρατήσουμε τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να πανηγυρίζει για τη σωτηρία του. Αυτή να είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό. Είναι μια ομάδα που συγκαταλέγεται μέσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο, που ήταν συνέχεια ήταν δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να παίξουμε για δύο αποτελέσματα. Αγωνιστικά ήμασταν πιο καλοί από τον αντίπαλο. Μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο με αντεπιθέσεις. Δεν της δώσαμε χώρο και με μια καλύτερη πάσα στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω».

Για το μέλλον του στον πάγκο του Άρη με αφορμή και την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας Ξάνθης-Ουζουνίδη: «Δεν είναι δουλειά μου να το σχολιάσω. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλαμε πρώτα να σώσουμε αγωνιστικά την ομάδα και το καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν με ενδιαφέρει αυτό. Είναι νωρίς».

To Top