ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης περιμένει το διαζύγιο Μήτρογλου με Μαρσέιγ για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα

Καθοριστικά αναμένεται να είναι τα επόμενα 24ωρα για το θέμα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος “προσπέρασε” την περίπτωση του Χερόνιμο Μπαράλες και είναι η πρώτη επιλογή του Άρη. Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλα ρεπορτάζ, οι επαφές ανάμεσα στον Άρη και τον 32χρονο διεθνή επιθετικό έχουν προχωρήσει σε σημείο που δίνεται πλέον η αίσθηση, ότι οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά στην… πυροδότηση της μεταγραφικής βόμβας. Μιας από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν κάνει στην ιστορία τους.

Ο Άρης έκανε τις κινήσεις που έπρεπε να κάνει τις τελευταίες ημέρες, ξεκαθάρισε τα “θέλω” του, κάνοντας την δική του οικονομική υπέρβαση. Ο Μήτρογλου έχει συνειδητοποιήσει το θερμό ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων και είναι θετικός στο κάλεσμα τους.

Όμως, αυτήν την στιγμή θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τιμή” για το πρόωρο διαζύγιο του με την Μαρσέιγ. Η Γαλλική ομάδα δεν τον χρησιμοποιεί, τελευταίο του παιχνίδι ήταν με τα χρώματά της στις 25 Ιανουαρίου 2019 κόντρα στην Λιλ, ενώ αγωνίστηκε τελευταία φορά με την Αϊντχόφεν στις 3 Αυγούστου κόντρα στην Γκρόνιγκεν για επτά λεπτά.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, ο Μήτρογλου, όντας χωρίς αγωνιστική δράση θέλει να επιστρέψει και να αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το έχει κάνει σαφές στην Μαρσέιγ και πλέον κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για ένα διαζύγιο που θα ικανοποιεί και τον ίδιο οικονομικά, αλλά και θα αποδεχθεί η διοίκηση της Γαλλικής ομάδας.

Χθες υπήρχαν αρκετά δημοσιεύματα στην Γαλλία, που αναφέρονται στο γεγονός ότι ο Μήτρογλου ενώ κοστίζει πολλά χρήματα στην Μαρσέιγ, δεν προσφέρει το παραμικρό, γεγονός που προκαλεί μια ασφυκτική πίεση στην διοίκηση και τον πρόεδρο της Ζαν Ανρί Ερώ να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του.

Ο Άρης λοιπόν περιμένει την ολοκλήρωση των συζητήσεων για το διαζύγιο Μαρσέιγ-Μήτρογλου.  Εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία τότε αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος για την έλευσή του στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

To Top