ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ένας μήνας μέχρι την λήξη των μεταγραφών και οι κινήσεις του Άρη

Ακριβώς ένας μήνας απομένει μέχρι το τέλος των μεταγραφών και ο Άρης δεν έχει σταματήσει την αναζήτηση των παικτών που θα κλείσουν το φετινό του ρόστερ.

Το φετινό μεταγραφικό “παζάρι” ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Άρης έχει μπροστά του έναν μήνα για να ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις που επιθυμεί.

Η περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντάκου, ο οποίος αγωνίστηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 είναι από αυτές που απασχολούν τον Άρη, όμως δεν είναι η μόνη. Στην κιτρινόμαυρη λίστα, υπάρχουν κι άλλοι επιθετικοί από τους οποίους θα αποφασίσουν στην Αλκμήνης για τον εκλεκτό.

Ο 29χρονος επιθετικός έμεινε προσφάτως ελεύθερος από τη Χάιντουκ Σπλιτ, στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία διετία, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στον Άρη την εξετάζουν με προσοχή, χωρίς να έχουν αποφασίσει οριστικά.

Από κει και πέρα, πάντα οι κεραίες είναι ανοιχτές για ένα καθαρό “εξάρι”, αλλά κι έναν στόπερ, προκειμένου να κλείσει το αγωνιστικό παζλ.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει χρονικός ορίζοντας για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος.

To Top